03 / 05 / 2024

Şeyda Koyuncuoğlu avm projesi

Şeyda Koyuncuoğlu avm projesi

Aydın Söke'deki Gölbent Mahallesi Karanfil Azmağı mevkiinde 766 numaralı parsel için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan plan değişikliği kararı tartışma yarattı, kaçak olarak yapımına başlanan inşaat, Söke Belediyesi tarafından mühürlendi.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

AVM’lerin ışığının yanması lazım!

Orka Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM’lerin ışığının yanması lazım. Sektör olarak en çok zorlandığımız şey, iş yapamadığımız yerlerden çıkamıyoruz" dedi.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

AVM kiralarının TL'ye geçmesi çok doğru bir karardı!

Mudo’nun kurucusu Mustafa Taviloğlu, "AVM sahiplerinin de çok daha önceden kiralarla ilgili şu anki duruma gelmesi gerekirdi. Türk parasına dönüldü, bu çok doğru bir karardı. İşler iki taraf için de çok daha oturur hale geldi. İki taraf da daha akılcı oldu" dedi..

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu: AVM’ler toplanma alanı olsun!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, olası büyük depremde AVM’lerin yüzde 90’ının ayakta kalacağını iddia ederek "Japonlar deprem olduğunda açık alanda mı toplanıyor? Güçlü binalara giriyorlar. Güçlü binalara giriyorlar. Depremde AVM’lerin yüzde 90’ı ayakta kalacak.” dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Şeyda Koyuncuoğlu avm projesi Haberi

Şeyda Koyuncuoğlu avm projesi


Aydın Söke'deki Gölbent Mahallesi Karanfil Azmağı mevkiinde 766 numaralı parsel için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan plan değişikliği kararı tartışma yarattı. İşadamı Ömer Koyuncuoğlu'nun eşi Şeyda Koyuncuoğlu'na ait imar planı olmayan 10 bin metrekarelik verimli ve sulak tarım arazisine ruhsat alınmadan alışveriş merkezi kuruldu. İmar planı değişikliği yapılması mümkün olmayan tarım arazisiyle ilgili imar değişikliği teklifi Meclis toplantısında oybirliğiyle kabul edildi. Kararın ardından ortaya atılan "imar vurgunu" iddiaları üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi'nden yapılan açıklamada, "Söz konusu plan değişikliği teklifi, ilgili kurumların uygun görüş ve onayları doğrultusunda değerlendirilerek Belediye Meclisi'ne havale edildi ve oybirliğiyle tadilen karara bağlandı" ifadelerine yer verildi. n İmar vurgunu iddiası Yerel bir internet sitesinde yer alan habere göre, kaçak olarak yapımına başlanan inşaat, Söke Belediyesi tarafından...