18 / 05 / 2024

Seydişehir Kent Meydanı son durum

Seydişehir Kent Meydanı son durum

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi, 3 bin 500 metrekare bir alana inşa edilen meydan, şehrin göbeğinde ferah bir ortam oluşturuyor.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Van Kent Meydanı projesi onaylandı!

Van Büyükşehir Belediyesinin ‘Kent Meydanı’ projesiyle ilgili Bakanlar Kurulu'ndan onay kararı çıktı. 

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Seydişehir Kent Meydanı son durum Haberi

Seydişehir Kent Meydanı son durum


Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı’nda son noktaya geldi. 3 bin 500 metrekare bir alana inşa edilen meydan, şehrin göbeğinde ferah bir ortam oluşturuyor.

İlçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin icra edilebileceği meydanın halkın hizmetine en kısa sürede açılacağını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Başkan Tutal, “Seydişehir için Seydişehirli hemşehrilerim için hizmet getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kent Meydanı inşası çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tutal, 280 bin TL destek ile projenin hayata geçildiğini ifade ederek, belediyenin mevcut gelirleri ile hizmetlerin ancak çok cüzi bir kısmının yapılabileceğini ancak bakanlıklardan alınan destekler ile hizmet kalitelerinin arttığını söyledi. Daha önce park olarak kullanılan ve yeterince faydalanılamayan alanın bakanlıkça desteklenerek restore edildiğini ifade eden Başkan Tutal, konserler, Ramazan...