16 / 05 / 2024

Seyfettin Kut

Seyfettin Kut

Kutsa İnşaat Hafriyat Dış ve Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Seyfettin Kut tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, 954 Sokak Es Konak Evleri'nde kuruldu.

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru seçimden sonra ne olacak? İşte Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın dolar yorumu...

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Kut ve Yakut İşçimenler tarafından kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kut tarafından kuruldu.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Atmaca tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Buğdat Kut tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Seyfettin Kut Haberi

Seyfettin Kut

Kutsa İnşaat Hafriyat Dış ve Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Seyfettin Kut tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, 954 Sokak Es Konak Evleri'nde kuruldu. 


Kutsa İnşaat Hafriyat Dış ve Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1) Her türlü inşaat malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak 2) İnşaat ile ilgili her türlü hafriyat,nakliyat,stabilize,figüre yapmak ve yaptırmak,ihalelere girmek,ihale açmak, 3) Her türlü inşaat taahhüt işlerine iştirak etmek, teslim etmek. Şirket adına gayrimenkuller satın alıp bu gayrimenkullere inşaat tesis etmek,yapmış olduğu tesisleri satmak veya gerektiğinde kiraya vermek, 4) İnşaat sektöründe ihtiyaç duyabileceği her türlü inşaat makinelerini ve aksamını almak ve satışını yapmak, 5) Satın aldıkları arsalar üzerinde konut, iş merkezleri inşaatlarını yapmak...