14 / 05 / 2024

Şeyh Raşid El Maktum otopark

Şeyh Raşid El Maktum otopark

Dubai’nin Şeyhi Raşid El Maktum, 100’den fazla lüks aracı için Londra’ya 6 katlı bir otopark inşaa ettirmeyi planlıyor. Ancak Londralılar bu duruma tepkili.

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Ekim ayında Renault’un yenilenmiş ikinci el araç fırsatları

Ekim ayı itibariyle Renault, güncellenmiş ikinci el araç modellerini sunuyor. Bu modeller, 230 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Renault'un yanı sıra Peugeot, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel ve diğer birçok markanın ikinci el araçları da mevcut.

Yüzde 8’lik fiyat düşüşü ikinci el araç alımlarını avantaja çevirdi!

VavaCars’ın araştırmasına göre ikinci el araç fiyat artışları, iki yılın ardından eylül ayında düştü. Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, ilan sitelerindeki yüksek liste fiyatlarına rağmen gerçek piyasalardaki ikinci el araç fiyatlarının yüzde 8 gerilediğini söyledi.

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

İkinci el otomobilde en çok satanlar belli oldu! İşte en çok satan o markalar!

Sıfırın ardından, Türkiye’nin en çok tercih edilen ikinci el otomobil markaları da belli oldu. Peki vatandaş ikinci elde en çok hangi markalara rağbet gösterdi?

Çeyiz düzecekler dikkat! ŞOK'ta Altus çamaşır makinesi satışta! 31 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi 

ŞOK market aktüel ürünlerini duyurdu. indirim listesinde çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi yeni yayınlanan listede en çok rağbet edilenler arasına girdi.

Bu aktüel ürünler kataloğuna bakmayan pişman olur! Yumurta 59.95 TL, pirinç 32.95 TL! 03 Mart 2023 fiyat listesi

Zincir marketlerin yaptığı indirimli ürünler halk tarafından çok büyük rağbet görüyor. Çok büyük müşteri potansiyeli kazanan marketler her hafta aktüel ürünler  kataloğu yayınlıyorlar. Bu marketlerden biri de Happy center. 1 - 8 Mart kataloğu haberimizde.

Talep artınca yüzde 35 artış yaşandı! İkinci el fiyatları arşa çıktı!

İkinci el otomobil piyasasında bir aydır yaşanmakta olan artış yüzde 35 seviyelerine ulaştı. Oto galericiler bun rağmen talebin devam ettiğini söyledi! İşte detaylar!

Cep yakan fiyatlar, ikinci el telefonlara rağbeti arttırdı

Fiyatların artması insanları sıfır akıllı telefonlara alternatif olarak ikinci el telefonlara yönlendirdi. Geçen senelere göre artan ikinci el piyasası, garantili ikinci el ürünler ile hacmini büyütmeye devam ediyor. İşte haberin devamı.

İkinci el otomobil markaları içinde değeri en çok artan model belli oldu

Sıfır ortomobil fiyatlarındaki artışlar tüketicinin ikinci el otomobillere rağbet göstermesine neden oldu. Pazarda geçtiğimiz ay bir otomobilin değeri bir önceki aya göre yüzde 30'a yakın arttı. Peki ikinci elde değeri en çok artan model hangisi oldu? İşte detaylar...

Kiralık evlerin fiyatları el yakıyor!

Kovid-19 salgınına rağmen kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş dikkatleri çekiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerde kiralık ev bulmak giderek zor hale gelirken, mevcut kiralık konutların fiyatları el yakıyor.  

ABD'de ikinci el konut satışları yüzde 2,7 azaldı!

ABD'de ikinci el konut satışları, tüm beklentilere rağmen Nisan ayında geçtiğimiz yılın Nisan ayına göre yüzde 2,7 azalışla 5,85 milyona geriledi.

Şeyh Raşid El Maktum otopark Haberi

Şeyh Raşid El Maktum otopark

Londra’da yapılması planlanan otoparkın 5 yıldızlı bir otel komforunda olacağı, şoförleri ve diğer çalışanları için her türlü imkanın sağlanacağı belirtildi. Lüks otoparkın Thames Nehri yakınlarında bulunan Battersea Helikopter pistinin hemen yanına yapılacağı öğrenildi. Böylelikle Londra’ya geldiğinde helikopterle Battersea’ye inecek olan El Maktum 23 çocuğu, eşi ve çalışanlarıyla Londra’nın merkezine çabucak ulaşım sağlamış olacak.


KOMŞULAR RAHATSIZ

Ancak 66 yaşındaki Şeyh El Maktum’un komşuları durumdan rahatsız olmuş görünüyor. Komşuları 120 aracın yollara çıkacağı ve trafiği alt üst edeceğinden endişe ediyor. Bölgede yaşayanlardan birisi “Burada isteyeceğimiz son şey Şeyh’in ve çocuklarının burayı kendi mahalleleri haline getirmesi” şeklinde konuştu.

Otoparkın 2 bodrum katı ve 6 da yer üstünde katı bulunacak. Otoparkın içinde çalışanlar için ofisler, banyolar, 3 yatak odalı daireler bulunacak.


BELEDİYE MECLİSİ DE ONAY VERDİ

Otopark planları...