18 / 05 / 2024

Seyit Bilal Bilgiç

Seyit Bilal Bilgiç

Madur Seyahat Acentalığı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Seyit Bilal Bilgiç tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Balaban Caddesi'nde kuruldu.

Madur Seyahat Acentalığı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madur Seyahat Acentalığı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Seyit Bilal Bilgiç tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Balaban Caddesi'nde kuruldu.

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

İhlas Madencilik sermayesi ile ilgili bilgi verdi!

İhlas Madencilik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi yayınladı.

Koreliler Kanal İstanbul hakkında bilgi almak için geliyor!

Koreli asker ve öğretmen fonları Kanal İstanbul, 3’üncü köprü gibi Türkiye’nin dev projeleri hakkında bilgi almak için geliyor. 25 fonun üst yöneticisinin yatırım için ayırdığı bütçe 1 milyar ile 10 milyar dolar arasında değişiyor.

Küçükçekmece bilgi evleri, öğrencileri yarıştırmaya devam edecek!

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri ve Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz'ın katıldığı törenle imzalandı.

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Yenişehir Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin bir bölümünü "Yenişehir Kültür Evi"ne dönüştürerek, özellikle yaşlıların zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için örnek bir projeye daha imza attı.

Gaziosmanpaşa Barbaros Bilgi Evi yarın açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Barbaros Bilgi Evi, yarın düzenlenecek törenle hizmet açılıyor. Peki Barbaros Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da nerede? İşte Barbaros Bilgi Evi'nin adresi ve açılış saati...

Bağcılar'da her mahalleye bilgi evi yapılacak!

Bağcılar'da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri'ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Bağcılar Çınar Mahallesi'ne bir bilgi evi daha açıldı!

Bağcılar’da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri’ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Kazım Karabekir Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da 1 Ekim'de açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi 1 Ekim Çarşamba günü törenle açılıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından açılacak Kazım Karabekir Bilgi Evi, ilçede bu yıl inşa edilen 10 adet bilgi evinden biri.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 10. Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni açtı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime hizmetleri devam ediyor. Son olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla Atalar Mahallesi’nde 10. Bilgi Evi ve Kurs Merkezi açıldı.

Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı.

Türkiye'nin çevre kirliliğiyle mücadelede bilgi ve eleman eksiği yok!

Birleşmiş Milletler ’deki “İklim değişikliği” oturumlarına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce New York’ta bir televizyon kanalının sorularını yanıtladı.Güllüce 'Türkiye'nin çevre kirliliğiyle mücadelede bilgi ve eleman eksiği yok' dedi.

Seyit Bilal Bilgiç Haberi

Seyit Bilal Bilgiç

Madur Seyahat Acentalığı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Seyit Bilal Bilgiç tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Balaban Caddesi'nde kuruldu. 


Madur Seyahat Acentalığı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e.  Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...