05 / 05 / 2024

Seyit Torun kimdir

Seyit Torun kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, düzenlediği basın toplantısında İstanbul Boğazı'nda yapılmak istenen yetki devrini eleştirdi...

Seyit Torun kimdir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Seyit Torun kimdir? Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Seyit Torun ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Seyit Torun'un biyografisi...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Torun Kimdir?

Mehmet Torun kimdir? Mehmet Torun’un mesleği nedir? Mehmet Torun nereden mezundur? İşte detaylar!

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Bolu'ya yeni iş merkezi inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi hizmet binası yanındaki alana yapılacak iş merkezinin temel atma töreni, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un katılımıyla gerçekleşti.

Deprem kanunu ve fay kanunu için adım atıldı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, araştırma komisyonu kurulması teklifinin kabul edildiğini, komisyonun deprem kanunu ve fay kanunu çıkarılması konusunda adım atılacağını söyledi.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

Seyit Torun kimdir Haberi

Seyit Torun kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısına, eski SHP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal İnönü’yü vefatının 12. yılında anarak başladı. Torun, “İnönü, bilim adamı, siyaset adamı kimliğiyle, naif ve nezaketiyle Türk siyasetine ayrı renk katan çok kıymetli bir şahsiyetti.” dedi.

Torun, son günlerde Yerel Yönetimler Yasası’yla ilgili olumlu değişiklikler yapılması beklenirken, konuşulan taslakları çok da olumlu bulmadıklarını ifade etti.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığını tarafından oluşturulan taslakta seçilmiş insanların, belediye başkanlarının, meclislerin yetkilerini alarak bunu Saray’a verdiğini savunan Torun, bu kapsamda, İstanbul Boğazı’yla ilgili bir karar alınmaya çalışıldığını, Boğaz’ın imarıyla ilgili yetkinin Saray’a verileceğini söyledi.

Torun, yerel seçimlerde, belediye başkanlarının, meclislerinin seçildiğini, bunların görev ve sorumluluklarının belli olduğunu...