26 / 07 / 2024

Seyitgazi yolu asfaltlanıyor

Seyitgazi yolu asfaltlanıyor

Tramvay çalışmaları nedeniyle hayli zamandır gerek yolcuların ve gerekse araç sahiplerinin zor durumda kaldığı Seyitgazi yolunun Yıldıztepe - Gültepe arasındaki kısmındaki yolun çift taraf asfaltlanıyor...

400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lira. Otomobil sektörü kredi kartına 12 taksitle çıkış yolu arıyor!

Merkez Bankası’nın politika faizini yükselmesi, sıfır otomobillerde uygulanan kampanyaları olumsuz etkiledi. İkinci el otomobil pazarında ise kredi kartına taksit ve senetle satış dönemi başladı. Krediler nedeniyle gelinen noktada sektörün sürdürülemez noktaya geldiğini belirtti.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

Kiracılara son dakika uyarısı: 6 aylık süre verilmediyse tahliye başlar mı? Aman dikkat!

Son zamanlarda fahiş oranlarda artan kiralar sebebiyle ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Ev sahipleri, çeşitli sebeplerle mevcut kiracılarını tahliye etmek isterken, kiracılar evden çıkmamak için çözüm yolu arıyor. Peki tahliyede hangi detaylar önemli?

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

A101'de iPhone cenneti! Bütün iPhone'lar uygun fiyata burada! 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101'de hangi iPhone'ların satıldığı  çok merak edilen bir soru. İnsanlar uygun bir fiyata iPhone almak için mümkün olan her yolu arıyor. A101 ise bu kişilere büyük bir müjde veriyor. Peki iPhone A101 fiyatı ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Müjde! Emekli olmanın yolu açılıyor!

Toplu parası olmayan vatandaşların emeklilik yolunu açan yapılandırmada başvuru süresinin uzatıldı. Bu uygulama ile birlikte toplu parası olmayanlara emekli olma imkanı tanınacak. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren gelişmenin ardından emekli olmanın yolu açılıyor...

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Akdeniz Yolu Projesi'nin 2019'da açılması planlanıyor!

Akdeniz Yolu Projesi'nin gelecek yıl açılması planlanıyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, "2019 sonu itibarıyla bu yolu kesinlikle hizmeti açma noktasında kararlılığımız var'' dedi.

Seyitgazi yolu asfaltlanıyor Haberi

Seyitgazi yolu asfaltlanıyor


Eskişehir'in Odunpazarı bölgesinden geçen Seyitgazi yolunun asfaltlanma çalışmaları sürüyor.


Tramvay çalışmaları nedeniyle hayli zamandır gerek yolcuların ve gerekse araç sahiplerinin zor durumda kaldığı Seyitgazi yolunun Yıldıztepe-Gültepe arasındaki kısmındaki yolun çift taraf asfaltlanıyor. Çalışmaları Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince süratle devam ediyor. Yıldıztepe ve Gültepe mahallesinde oturan vatandaşlar, çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirterek,çok kısa bir zaman sonrada tramvayın artık sefere konulmasının istediklerini belirttiler.



Ay...