07 / 05 / 2024

Seyrantepe Konutları anahtar teslimi

Seyrantepe Konutları anahtar teslimi

Şehitkamil Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı.

Seyrantepe Konutları'nda anahtar teslimi yapılacak!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe mahallesinde yapılan bin 700 konutun yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak.

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Seyrantepe Konutları anahtar teslimi Haberi

Seyrantepe Konutları anahtar teslimi

Şehitkamil Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Aileler, tören sonrası heyecanla yeni yuvalarının yolunu tuttu. 


MUTLU AİLE HUZURLU ŞEHİTKAMİL 

Gaziantep'te yaşanan konut sıkıntısını sonlandırmak ve yeni yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'nde yapımını tamamladığı bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtarını Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi ndeki törenle teslim etti. Törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya. Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Canan Candemir Çelik, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu. AK Parti Milletvekili Adayları...