10 / 05 / 2024

SGK Binasının ihalesi ne zaman yapılacak

SGK Binasının ihalesi ne zaman yapılacak

SGK Binası'nın ihalesi, halkın tepkisi üzerine ertelendi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de imza kampanyasına destek verdi. Ergün "Yanlıştan dönmek erdemdir. Manisa'da ikinci bir Sümerbank olayı yaşanmasın istiyoruz" dedi.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

İzmit TCDD Hizmet Binası'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan TCDD Hizmet Binası'nın inşaatı devam ediyor. Binanın yapım ihalesini Ersan İnşaat 1.4 milyon TL'ye kazandı.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

Botaş Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı ihalesi yarın!

Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara kamu binası inşaatı ihalesi bugün!

Kamu İhale Kurumu Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi, TOKİ tarafından bugün gerçekleştiriliyor..

Çerkezköy MOBESE Merkezi Binası'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

İFM Merkez Bankası binasının ihalesi ertelendi!

28 Şubat’ta açık ihalede tekliflerin alındığı İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası binasının ihalesi iptal edilerek ertelendi.

SGK Binasının ihalesi ne zaman yapılacak Haberi

SGK Binasının ihalesi ne zaman yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de imza kampanyasına destek verdi. Ergün "Yanlıştan dönmek erdemdir. Manisa'da ikinci bir Sümerbank olayı yaşanmasın istiyoruz" dedi. Manisa'da 'Beyaz Fil' ismiyle bilinen SGK binasının satışı halkın tepkisi üzerine ertelendi. SGK İl Müdürü Nesrin Aras da satışın ertelendiğini yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. 


SGK İl Müdürü Nesrin Aras imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, " Mülkiyeti kurumumuza ait olan Beyaz Fil binası yeni hizmet binaları yapımı karşılığı, Başkanlığımızın ortaklığında olan Emek İnşaat ve İşletme A.Ş ye devredilmiştir. Şirket tarafından söz konusu devir sonrası 08 Ağustos 2014 tarihinde yapılacağı duyurulan ihale, 20.08.2014 tarih saat 14:00 ertelenmiştir. 


Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi. AK Parti milletvekili Selçuk özdağ da binayla ilgili olarak "Peşkeş çekiliyor" şeklindeki yorumları kınadı, özdağ, "Devletin beş kuruşunu...