29 / 04 / 2024

SGK ihalesi

SGK ihalesi

SOSYAL Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/ 103142 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

SGK'dan 4 ilde satılık 6 gayrimenkul! 73.4 milyon TL'ye!

Sosyal Güvenlik Kurumu; Burdur, Sinop, Tekirdağ ve İstanbul'daki 6 gayrimenkulü toplam 73 milyon 459 bin TL'ye satıyor. Bunlardan biri de Beşiktaş'taki otelin yüzde 12'lik hissesi...

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

SGK 3 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor: 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ illerinde yer alan 24 gayrimenkul satışa sunuldu. Peki SGK tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Gayrimenkullerin ihalesi ne zaman yapılacak?

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

SGK Siirt hizmet binası yapımı ihalesi 29 Eylül'de!

SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, 3 bin 67 metre kare alan üzerinde planlanan yeni hizmet binasının yapım işinin 29 Eylül 2015 tarihinde ihaleye çıkacağını söyledi.

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul! İhalesi 17 Şubat'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

SGK'dan 8 ilde satılık 8 gayrimenkul! İhalesi 13 Ocak'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller; Sakarya, Yalova, Kars, Elazığ, Ankara, Trabzon, Batman, Muş'ta yer alıyor.

SGK Binası'nın ihalesi, halkın tepkisi üzerine ertelendi!

SGK Binası'nın ihalesi, halkın tepkisi üzerine ertelendi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de imza kampanyasına destek verdi. Ergün "Yanlıştan dönmek erdemdir. Manisa'da ikinci bir Sümerbank olayı yaşanmasın istiyoruz" dedi.

SGK'nın Oyak İnşaat'taki hissesine 2 teklif geldi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Maltepe Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iki adet arsası ve Oyak İnşaat'taki SGK payı satış ihalesi için teklifleri aldı. İşte ihalede teklif verenlerin listesi...

ÖİB'nin Maltepe arsaları ve OYAK'taki SGK payı satış ihalesine kimler teklif verdi?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Maltepe Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iki adet arsası ve Oyak İnşaat'taki SGK payı satış ihalesi için teklifleri aldı. İşte ihalede teklif verenlerin listesi...

SGK ihalesi Haberi

SGK ihalesi



SOSYAL Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/ 103142 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

Adakale Sok.No:30 Yenişehir/ANKARA adresinde gerçekleşen ihaleye on yedi firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 1.322.711,52 TRYolan ihaleye giren on firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Ankara Siteler Sgm Genel Onarım İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 1.710.000,00 TRY, en düşük teklif 1.048.625,00 TRY verildi. MEHMET ŞAHİNDOKUYUCU 1.048.625,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...