08 / 05 / 2024

SGK İstanbul arsa ihalesi

SGK İstanbul arsa ihalesi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 16 ildeki 35 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhaleler 27-28-29-30 Mart tarihlerinde gerçekleşecek..

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

2023 TOKİ müstakil arsa kura sonuçları isim listesi... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ müstakil arsa başvuru sonuçları tek tek açıklanmaya devam ederken, sim listesi noter huzurunda ve Youtube canlı yayınıyla belirleniyor. Hak sahibi belirleme kura sonuçları çekiliş sonrası e-Devlet’ten sorgulanabilecek. İşte, 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları...

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

SGK İstanbul'daki 37 adet gayrimenkulü satıyor!

SGK İstanbul Esenler ve Kadıköy’deki 37 adet konut, mesken ve dairesini açık artırmayla satıyor...

Kanal İstanbul arazi fiyatlarını artırdı!

Güzergahı belli olan Kanal İstanbul arsa ve arazi fiyatlarını hareketlendirdi. Emlak uzmanları yatırımcıları acele etmemeleri konusunda uyardı..

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul!

SGK, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta yer alan 12 gayrimenkulü 24-25 Kasım tarihlerinde açık artırma usulüyle satacak.

1989 yılında arsa mafyası İstanbul'u parsel parsel satıyormuş!

1989 yılında İstanbul, arsa mafyası tarafından parsel parsel satılıyormuş. Arsa mafyaları, dilediği Hazine arazisini istediğine satıyormuş. Devletle iç içe olan arsa mafyaları 6 milyon 500 bin metrekarelik alanı kontrol altında tutuyormuş.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını uçurdu!

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını uçurdu. Vildan Kaya, 3. Havalim anı'nın bu bölgede konumlandırılması ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhının kanal üzerinden geçmesinin bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiğini belirtti.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 4'e katladı!

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 4'e katladı. EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, Kanal İstanbul Projesi' nin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Doğancılar Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi binası satışa çıktı!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) mülkiyetindeki Üsküdar Salacak'taki SGK İstanbul İl Müdürlüğü Doğancılar Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi binası satışa çıktı. Daha önce dispanser olarak kullanılan binanın ihalesi bugün yapılacak.

SGK İstanbul arsa ihalesi Haberi

SGK İstanbul arsa ihalesi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından 16 ilde yer alan 35 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Satışa sunulan gayrimenkuller arasında İstanbul Silivri'ye bağlı Selimpaşa Mahallesi'nde yer alan 13 bin 633 metrekare büyüklüğündeki arsa yer alıyor. Bu arsa 13 milyon 600 bin TL'den alıcısını bekliyor. Muş Merkez'deki Yaprak Tütün Bakımevi ve arsası 20 milyon 970 bin TL'ye satılıyor.

Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli ise 60 milyon 317 bin TL olarak belirlenmiş olup ihaleleri 27-28-29-30 Mart tarihlerinde yapılacak.

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından:

Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre (Yönetmeliğin 23 üncü maddesinin (n) bendi hariç olmak üzere) açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış...