30 / 04 / 2024

sgk izmir

sgk izmir

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konak Sosyal Güvenlik Merkezi, İzmir Kemalpaşa Bölgesi'nde yer alan ticari depolama alanını 3 milyon 739 bin 577 TL'den satışa çıkardı

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

SGK İstanbul'daki 37 adet gayrimenkulü satıyor!

SGK İstanbul Esenler ve Kadıköy’deki 37 adet konut, mesken ve dairesini açık artırmayla satıyor...

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

SGK: Yaşlılık, malullük ve ölüm aylıkları en az 1500 TL olacak!

SGK, malullük, yaşlılık ve ölüm aylıklarının nasıl düzenleneceğine ilişkin genelge yayınladı. Buna göre malullük, yaşlılık ve ölüm aylıkları dosya bazında 1500 TL'nin altında olmayacak.

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

SGK’dan satılık kelepir garajlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) “garaj” satmaya hazırlanıyor. SGK prim borçlarının ödenmemesi nedeniyle haczettiği garajları 14 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

SGK 32 gayrimenkulünü sattı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2018 yılında kamulaştırma ve açık artırma usulü ile 32 gayrimenkulünü sattı. Bu satışlardan 33 milyon 924 bin TL gelir elde edildi.

Esenler Belediyesi SGK borcu için 66 milyon TL'lik arazisini sattı mı?

Sözcü Gazetesi, Esenler Belediyesi'nin SGK borcu için 66 milyonluk arazisini 41 milyona sattığını iddia etti...

SGK'dan hacizli gayrimenkullerin iadesinde kolaylık!

Vergi dairelerinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu da (SGK) borçlar dolayısıyla haciz konulan menkul ve gayrimenkullerin iadesi için kolaylık sağlamaya başlayacak. 

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

sgk izmir Haberi

sgk izmir

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konak Sosyal Güvenlik Merkezi, İzmir, Kemalpaşa, Yukarı Malı, Öteyaka Mevkii'nde yer alan ticari depolama alanını satışa çıkardı. 


Toplamda 8395.52 metrekarelik alan üzerindeki depolama alanının muahmmen bedeli 3 milyon 739 bin 577 TL olarak belirlendi. Ulaşım sorunu olmayan bir bölgede yer alan depolama alanının 1. açık arttırması 17 Eylül 2013 tarihinde saat 14.00 ile 14.10 arasomda SGK İzmir İl Müdürlüğü içinde Asmakat Toplantı Salonu'nda açık arttırma suretiyle gerçekleştirilecek. 

Dosya No: 2008/4-GM.Satış


İhale ilanı için