20 / 05 / 2024

Shelman Saıfı

Shelman Saıfı

Prestige Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Shelman Saıfı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Dacia'dan Ekim ayına özel kampanya! Dacia, 12 ay vade. yüzde 1,89 faiz fırsatı sağlayacak!

Dacia Ekim ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda Dacia Spring'te 60 bin TL takas desteği, 250 bin TL kredi, 12 ay vade yüzde 1,89 faiz fırsatı sağlanacak. 

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Hatasız bir kurutma sağlayan Powertec Tr 901 Saç Kurutma makinesi için fiyat araştırası yapılıyor.  Peki, Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Philips’ten saç bakım ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim fırsatı! İşte 27 Eylül 2022 Philips fiyat listesi

Philips seçili saç bakım ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim kampanyası başlattı. Peşin fiyatına 9 taksit ve ücretsiz kargo avantajları ile Philips Online Mağaza’da satışa sunulan ürünler arasında saç düzleştiriciler, saç kurutma makineleri, düzleştirme fırçası gibi ürünler mevcut. İşte Phips fiyat

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

Shelman Saıfı Haberi

Shelman Saıfı

Prestige Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Shelman Saıfı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.


Prestige Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurt içinde ve yurt dışında tüm resmi ve özel kuruluşlarının iktisadi devlet teşekkülleri ile belediyelerin , hakiki şahısların , askeri idarelerin ve nato yönetiminin açtığı her türlü inşaat ve taahhüt ihalelerine katılmak , bu konularda müteahhitlik,yüklenicilik ve taşeronluk yapmak. Normal ticari anlaşmalar dahilinde veya Yap , işlet devret sistemi ile askeri resmi ve ya gayri resmi inşaatları yapmak , yaptırmak ,danışmanlık yapmak. Yap işlet devret sistemi ile barajlar , köprüler , yollar , Hava alanları,tersaneler,toplu konutlar, tatil köyleri , konutlar, sosyal tesisler ve bilumum...