03 / 05 / 2024

Sheraton Otel ne zaman açılacak

Sheraton Otel ne zaman açılacak

n Sheraton Otel, 19 Eylül'de müşterilerine kapılarını açmayı planlıyor. 60 milyon dolara inşa edilen 115 metre yüksekliğindeki otel, kent siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu olmuştu.

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İnşaat yurt dışındaki en önemli ihracat kalemi!

Türkiye Müteahhitler Birliği istişare toplantısı Sheraton Otel'de gerçekleşti. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün katıldı.

Sheraton Otel ne zaman açılacak Haberi

Sheraton Otel ne zaman açılacak

Kent siluetini bozduğu gerekçesiyle Samsun Mimarlar Odası tarafından davalık olan Sheraton Otel, 19 Eylül'de müşterilerine kapılarını açmayı planlıyor. 60 milyon dolara inşa edilen 115 metre yüksekliğindeki otel, kent siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu olmuştu. 


Samsun'da inşaatı süren Sheraton Otel, yakında hizmete girecek. Ancak otelin kat yüksekliği yönetmeliğini ve kıyı kenar çizgisini ihlal ettiği gerekçesiyle TMMOB Samsun Mimarlar Odası tarafından dava açılmıştı. 


MAHKEME YÜRÜTMEYİ DURDURDU


 Bilirkişi raporunda kıyı kenar çizgisini ihlal ettiği ortaya çıkmasının ardından mahkeme otel inşaatına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı aldı. Bunun üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi, konuyu meclise taşıyarak, hem otelin imar planında hem de kıyı kenar çizgisinde güncellemeye gitti. 


YAPILAN DEĞİŞİKLİK YETERLİ DEĞİL 


Samsun Mimarlar Odası Samsun Şubesi Başkanı İshak Memişoğlu, önceki planda 150 metre olan otel binası yüksekliğinin ikinci planda 115...