26 / 07 / 2024

Sıdra Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Sıdra Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Sıdra Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Hamdy Alsalih ve Abdullah Rashwanı imzasıyla kuruldu.

İki şehirde satılık 9 arsa! Ticaret, turizm ve konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Adapazarı ve Edirne'de yer alan dokuz adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar ticaret, turizm ve konut imarlı olarak belirtildi.

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Turanlı tarafından kuruldu.

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hani Elkadı ve Maher A.L.M.S.A ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Deniz Can Yıldız ve Uğur Pirli tarafından kuruldu.

Sahrayek İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Sahrayek İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret  Çekmeköy’de  500 bin TL  sermaye ile SİNAN    EKİN, ŞÜKRÜ  ASLAN, YUSUF OĞUZ tarafından kuruldu.

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kurhan, Serdar Mutlu, Timur Bozdemir ve Yüksel Dilmaç ortaklığında kuruldu.

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurba tarafından kuruldu.

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Çakır ve Gürkan Süngü ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Sıdra Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Sıdra Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Sıdra Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Hamdy Alsalih ve Abdullah Rashwanı imzasıyla  kuruldu. 


Sıdra Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, veya satın alabilir, satabilir,...