02 / 05 / 2024

siemens inverter klima

siemens inverter klima

Wi-Fi kontrol özellikli, A++ enerji sınıfı, internete bağlı yeni Siemens inverter klimalar, kullanıcı dışarıdayken evde stresten ve yoğun şehir hayatından arınmış temiz ve serin bir hava hazırlıyor.

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü!

ŞOK, büyük ilgi gören indirim kampanyasını bugün sonlandırıyor. Buna göre TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü. İşte 29 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Beko’da eylül kampanyası başladı! Artırılmış gerçeklik özellikli 31825 ekolojik inverter klimada bin TL indirim!

Beko’dan eylül ayına sayılı günler kala klima kampanyası geldi. Beko, 31825 ekolojik inverter klimanın Oliz’e özel bin TL indirimle satılacağını duyurdu.

Arçelik’ten indirim müjdesi! 18325 Ekolojik Inverter Klima’da bin TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten sıcaklıklar konusunda rekor üstüne rekor kırılan şu günlerde serinletecek indirim haberi geldi. Arçelik, 18325 Ekolojik Inverter Klima’da Oliz’e özel bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Arçelik, yaz aylarının da gelmesiyle beraber klima alımlarına yönelik dev bir kampanya başlattı. Arçelik, Wi-Fi özellikli 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima alana 5’li çeyiz paketi alımına 8.700 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima, Hepsiburada’da hemen al, sonra öde fırsatıyla satışta!

Hepsiburada, havaların ısınmasıyla beraber artan klima talebini karşılamak için LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima’yı görücüye çıkardı. Aynı zamanda, hemen al, sonra öde fırsatını da sunan Hepsiburada, klimanın teknik özelliklerini de paylaştı.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

ŞOK’ta inverter klima 10.700 TL’ye, ankastre set 4.700 TL’ye, beyaz cam ocak 2 bin TL’ye düştü!

ŞOK Market, resmi internet sitesinden hafta sonuna özel indirimli ürünler kataloğunu paylaştı ve kataloğa göre birçok üründe indirime gittiği görüldü. Bu kapsamda, ŞOK'ta inverter klima 10.700 TL’ye, ankastre set 4.700 TL’ye, beyaz cam ocak 2 bin TL’ye düştü. İşte 3 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

siemens inverter klima Haberi

siemens inverter klima

Siemens Ev Aletleri serin, konforlu ve enerji verimli bir yaz için, üstün teknoloji ile geliştirilen ve yenilikçi özelliklerle donatılan, internete bağlanabilen enerji tasarruflu yeni nesil inverter Split klima modellerini tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Wi-Fi kontrol özellikli, A++ enerji sınıfı S1ZMA/I09911-12911-18911 serisi inverter  klimalar tüketicileriyle buluşmaya başladı.


Siemens’in yeni nesil inverter split klimaları akıllı telefonda uygulaması aracılığıyla Wi-Fi ile herhangi bir yerden klima ayarlarını izleyebilmeyi ve değiştirebilmeyi mümkün kılıyor. Bu özellik sayesinde cihazın açılıp kapanması sıcaklık ayarlarının değiştirilmesi, ısıtma/soğutma/nem konum ayarları akıllı telefon ve tablet üzerinden kontrol edilebiliyor. Böylece evdeki internete bağlı klima dışarıdayken de çalıştırılabiliyor. Siemens klima cihazının kontrol edilebildiği Nethome programı Apple Store ve Android Marketten indirilebiliyor.


Almanya merkezli bağımsız test kuruluşu TÜV tarafından test edilerek gerçek değerleri onaylanan ve “A++”...