30 / 04 / 2024

Siemens münih merkez binası

Siemens münih merkez binası

Siemens’in Münih’teki yeni ve modern merkez binası faaliyete başladı. Tamamen çevresel standartlar gözetilerek tasarlanan ve inşa edilen yeni genel merkezde 1.200 kişi çalışacak.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Dolar ve altın alımında Merkez Bankası'ndan hamle! Kur Korumalı Mevduat faizi yüzde 50 yolunda ilerliyor

Döviz talebinin yükselmesine karşılık, Merkez Bankası, bankalara verdiği dövizden TL'ye ek dönüşüm hedefini yukarı çekti. Vatandaşı döviz ve altın alımından Kur Korumalı Mevduat’a kaydırmayı hedeflediğinin dile getiren Merkez Bankası'ndan yeni hamle geldi.

Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

Euro/TL kurunun ne olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorularını araştırırken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklamalar gelmeye başladı.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası duyurdu! 13 gün sonra euronun yönü tam anlamıyla böyle olacak

Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dolar kuru küresel para birimleri karşısında düşüşe geçerken, euro yükselmeye devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklamalar gelmeye devam ederken 13 gün sonra euronun yönü tamamen belli oldu.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro böyle olacak!

Euro dolar paritesi bugün de yükselmeye devam ediyor. Euro dolar karşısında değer kazanırken, yatırımcılar ''elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Avrupa Merkez Bankası'ndan ise kritik açıklama geldi. Euro böyle olacak...

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? ABD Merkez Bankası açıkladı! Yeşil ışık yandı

Dolar kuru ABD enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra değer kaybetmeye başladı. Doların değer kaybetmesi ile elinde dolar olan vatandaşlar ''dolarları bozduralım mı'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. ABD Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. İşte son dakika dolar gelişmesi.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! 32 bin 350 TL'ye imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan Ekim 2022 ihaleleri arasında Gümüşhane Merkez'deki imarlı arsa da yer alıyor. İşte detaylar...

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

TCMB, bu yılın en fazla altın alımı yapan bankası oldu

Bu yılın en çok altın alımı yapan merkez bankası Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası oldu. Açıklama Dünya Altın Konseyi'nden geldi. Dünya genelinde ise bankaların altın aktivitelerinde düşüş görüldü.

Siemens münih merkez binası Haberi

Siemens münih merkez binası

Siemens’in Münih’teki yeni ve modern merkez binası faaliyete başladı. Tamamen çevresel standartlar gözetilerek tasarlanan ve inşa edilen yeni genel merkezde 1.200 kişi çalışacak.


Siemens’in Münih’teki yeni merkez binası, Siemens AG çalışanlarının, yönetim ve danışma kurulu üyelerinin, resmi yetkililerin ve iş dünyası temsilcilerinin katıldığı bir törenle açıldı. Yapımı üç yılda tamamlanan ve 1.200 kişi kapasiteli yeni bina, 45 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Çevre duyarlılığının en üst düzeyde gözetildiği merkezde kullanılan enerji büyük ölçüde yenilenebilir kaynaklardan elde ediliyor; elektrikli bisikletler, elektrikli otomobiller ve ayrıca normal bisikletler için özel park alanları bulunuyor.


Şirketin kurucusu Werner von Siemens’in 200. doğum gününde açılışı yapılan binanın ön kısmına “Werner-von-Siemens-Strasse” ismi verildi. En yüksek çevresel standartlara uygun şekilde tasarlanan yeni binada tüketilen enerji, büyük ölçüde yenilenebilir kaynaklardan...