29 / 07 / 2024

şifa yurdu binasının hisse satışları

şifa yurdu binasının hisse satışları

İki kardeş, en küçükleri olan psikolog Şifa Onur'un 'akli dengesinin yerinde olmadığını' iddia ederek vesayet davası açtı. 8 yıl süren vesayet davasından bunalan Şifa Onur, paydaşlığın giderilmesi için mahkemeye başvurdu.

Düzce'deki Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binası kimin?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'deki Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binasının kime ait olduğunu Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu..

Gölcük Fen Lisesi yurdu önümüzdeki ay açılıyor!

Gölcük Şirinköy Mahallesinde 2012-2013 eğitim döneminde hizmete giren Gölcük Fen Lisesi için yaptırılan 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Akif Çağatay Kılıç Çorum Kız Öğrenci Yurdu binasını inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çorum'da yapımı tamamlanan bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu binasını inceledi.

İZSU Buca binasının inşaatı başladı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca ’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. Çevik Bir Meydanı ’nda hizmet verecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı. Bina 5 kat olarak inşa edilecek...

İZSU Buca binasının yapımına başlandı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.

Haydarpaşa iskele binasının ihalesi 4 Eylül'de!

Taş işçiliği ve vitraylarıyla dikkat çeken Haydarpaşa iskelesi yürek acısı halden kurtuluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haydarpaşa İskelesi'ni restore ettiriyor. İskele binasının ihalesi 4 Eylül tarihinde yapılacak...

Yeni Başbakanlık binasının karşısındaki ormanlık alanda yangın çıktı!

Atatürk Orman Çiftiği ' ndeki yeni Başbakanlık binasının karşısındaki ormanlık alanda yangın meydana geldi. Çıkan yangına çok sayıda itfaiye müdahale ediyor. Yangın nedeniyle bölgede yoğun duman yükseliyor.

Yeni Başbakanlık binasının halıları Manisa'da dokundu!

Ankara Atatürk Orman Çiftliğine (AOÇ) inşa edilen yeni başbakanlık binasının halıları, Manisa’nın Demirci ilçesinde 1953 yılından bugüne el ve makine halısı üretimi yapan firma tarafından dokundu.

1939 yılında Taksim'de yapılacak tiyatro binasını Fransız mimar yapacakmış!

1939 yılında Taksim'de Jandarma Karakolu binasının yıkılmasıyla arsaya büyük bir tiyatro binası yapılacakmış. İstanbul'un şehir planını yapan Henri Prost'un tavsiyesiyle tiyatro binası Fransız mimar Bay Ogüst yapacakmış.

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı!

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı. Daha önce kültür varlığı olarak tescil edilen binanın taş kaplamalarındaki kirlenme, yosunlaşma ve kükürt dioksit gazlarından kaynaklı sülfatlaşma, nozul püskürtme yöntemiyle temizlenmeye başlandı.

Bursa'da eski lise binasının yerine oyun alanları yapılacak!

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Belediye Başkanı Süleyman Çelik, lisenin eski binasının yıkıldıktan sonra lisenin yerine oyun alanları ve bahçe düzenlemeleri yapılacağını da dile getirdi.

1939 yılında Galatasaray karakol binasını Milli Eğitim Bakanlığı istimlak edecekmiş!

Galatasaray karakol binasını İş Bankası Defterdarlık'tan alarak yüzde on beş karla 81 bin liraya Sümerbank'a satmış. Banka binayı istediği gibi kullanamamış. Eğitim Bakanlığı bu binayı taksitle alarak Galatasaray Lisesi'nin bahçesine katacakmış.

SGK Binası'nın ihalesi, halkın tepkisi üzerine ertelendi!

SGK Binası'nın ihalesi, halkın tepkisi üzerine ertelendi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de imza kampanyasına destek verdi. Ergün "Yanlıştan dönmek erdemdir. Manisa'da ikinci bir Sümerbank olayı yaşanmasın istiyoruz" dedi.

şifa yurdu binasının hisse satışları Haberi

şifa yurdu binasının hisse satışları


Tarihi Ortaköy Şifa Yurdu binasındaki hissesini kardeşleriyle girdiği miras kavgası sırasında satan Şifa Onur, "Durumumdan faydalanarak ucuza aldılar diyerek dava açtı. 


Alarko Holding Yönetim Binası olarak kullanılan Ortaköy Şifa Yurdu'nun sahibi Asım Onur, çocukları İrem Katoğlu, Oğuz Onur ve Şifa Onur'a bugünkü değeri 300 milyon TL'nin üzerinde olan Ortaköy'deki 42 dönüm arsayı miras bıraktı. Ancak kardeşler arasında miras kavgası çıktı. İki kardeş, en küçükleri olan psikolog Şifa Onur'un 'akli dengesinin yerinde olmadığını' iddia ederek vesayet davası açtı. 8 yıl süren vesayet davasından bunalan Şifa Onur, paydaşlığın giderilmesi için mahkemeye başvurdu. 2010'da kiracısı Alsim Alarko Şirketi ile masaya oturan Şifa Onur, arsanın üçte bir hissesini 30 milyon TL karşılığında devretti. Ancak Şifa Onur 3 yıl sonra Alsim Alarko'nun, içinde bulunduğu sıkıntılı...