27 / 04 / 2024

Siirt Elektrik projesine ÇED onayı

Siirt Elektrik projesine ÇED onayı

Park Elektrik'in Siirt'teki projesi ile ilgili 'ÇED Değerlendirmesi Olumlu' raporu verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yaptı.

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları belli oldu mu? 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonuçları!

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı heyecanla araştırılıyor. Siirt TOKİ projesine başvuru yapanlar kura sonucunu merak ediyor. İşte 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonucu!

Siirt Devlet Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Siirt Devlet Hastanesi projesine ilişkin soru önergesi verdi. 

5. Levent'te en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesine imza atılıyor!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİAŞ mülkiyetinde olan 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

Siirt Park Elektrik projesine ÇED onay verdi!

Park Elektrik'in Siirt'teki projesi ile ilgili 'ÇED Değerlendirmesi Olumlu' raporu verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yaptı.

Elektrik motorlarının değişmesiyle Marmaray'daki kadar tasarruf sağlanacak!

Her yıl bir Marmaray inşa etmeye yetecek kadar parayı boşa harcayan motorlar için harekete geçildi. Verimsiz elektrik motorları değişecek, Marmaray projesine harcanan tutar kadar tasarruf yapılacak.

Siirt'te bakır madeni stok alanı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Siirt İli, Şirvan İlçesi, Madenköy mevkiinde bakır madeni stok alanı projesi için 21 Ağustos 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek..

VİKO, kurumsal sağlık projesine Ece Vahapoğlu ile start verdi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu VİKO, çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği örnek projelerine bir yenisini daha ekleyerek bu alanda da öncü olduğunu bir kez daha gösterdi. VİKO, kurumsal sağlık projesine Ece Vahapoğlu ile start verdi.

Siirt DEDAŞ ücretsiz sayaç yenileme kampanyası başlattı!

Siirt Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği sayaç kampanyası ile 31 Aralık 2013 tarihine kadar başvuruda bulunan tüketicilerinin sayaçlarını ücretsiz değiştirme kararı aldığını duyurdu....

Siirt Şirvan'da kamulaştırma!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre Siirt Şirvan'da tesis edilecek olan Şirvan Hidro Elektrik Santrali yapımı amacı ile hazine adına tescile dilmek üzere bazı taşınmazlar kamulaştırılıyor...

Park Elektrik A.Ş, Siirt Şirvan'da 16 derslikli lise yaptıracak!

Ciner Holding bünyesindeki Park Elektrik AŞ., Siirt Şirvan'da kurduğu maden köyden sonra şimdi de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak...

Sezen Yavuz Elektrik İnşaat'a ihale yasağı getirildi!

İçişleri Bakanlığı ile Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. 4734 Sayılı Kamu İhale, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile Diğer Mevzuat Hükümlerine göre, toplam 8 firma ve kişiye değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı geti

Kocaeli ve Siirt üniversiteleri akademik personel alacak!

Siirt Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne, Kocaeli Üniversitesi de Mühendislik Fakültesinin yapı anabilim dalı için akademik personel alacak.

Siirt Elektrik projesine ÇED onayı Haberi

Siirt Elektrik projesine ÇED onayı

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

    

"SİİRT ili SIRVAN, ilcesi MADENKÖY mevkiindeki PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan 82631 SİCİL SAYILI IV GRUP BAKIR MADENİ İŞLETMESİNDEN ÇIKACAK KAZI FAZLASI DEKAPAJ MALZEMESİ STOK ALANI projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Bakanlığımızca “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu” Kararı verilmiş olup  SİİRT Valiliği(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer’i mevzuat...