01 / 05 / 2024

Şile arsa rayiç bedelleri

Şile arsa rayiç bedelleri

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımıncının da gözbebeği durumuna geldi.

Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! Aylık 1.170 liraya arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak vatandaşlara fırsatlar sunulmaya devam ediyor. Bu süreçte aylık olarak 1.170 lira ödeyen arsa sahibi olabilir. Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada iki ile arsa satışı yapılacağı duyurusu geldi. 

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Arazi ile arsa arasındaki fark nedir? Arazi ve arsa farkı nasıl anlaşılır?

Arsa ve arazi, taşınmaz ürünler arasında yer almaktadır. Taşınmaz ürünlerin alım satım işlemlerinde öne çıkan arsa ve arazi arasında bazı farklılıklar vardır. Bu farklılıklar, satım sürecinde bazı değişiklikleri beraberinde getirmektedir. Peki arsa ve arazi arasındaki farklılıklar nelerdir?

O ilde 16 arsa ile 3 iş yeri satılıyor! Tarihi resmen açıklandı! Bu fırsatı kaçırmayın...

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesinde yer alan 16 arsa ile 3 iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde!

Samsun Kızılırmak Milli Emlak, Samsun ili Atakum ilçesi, Kurugökçe ve İncesu Mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatı! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi'nde yer alan 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor. Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatını kaçırmayın!

Belediye o ildeki 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor! Bu tarihe dikkat!

Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Şile arsa rayiç bedelleri Haberi

Şile arsa rayiç bedelleri

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımıncının da gözbebeği durumuna geldi. 


Son dönemde birçok yatırımın yapıldığı bölgede arsa satışları da tavan yaptı. Bucaklı, Değirmençayırı, Geredeli, Göçe, Hasanlı, Kumbaba, Kurfallı'da arsaların metrekaresi 100 TL'nin üzerine çıktı. Şile Belediyesi'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından bu değerin 3-4 kat artması da...