01 / 05 / 2024

Şile arsa sorgulama

Şile arsa sorgulama

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımıncının da gözbebeği durumuna geldi.

Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! Aylık 1.170 liraya arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak vatandaşlara fırsatlar sunulmaya devam ediyor. Bu süreçte aylık olarak 1.170 lira ödeyen arsa sahibi olabilir. Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada iki ile arsa satışı yapılacağı duyurusu geldi. 

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Tekirdağ ve Antalya'da 15 adet arsa ile 2 arazi satılıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Manavgat Belediyesi, 15 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Şile arsa sorgulama Haberi

Şile arsa sorgulama

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımıncının da gözbebeği durumuna geldi. 


Son dönemde birçok yatırımın yapıldığı bölgede arsa satışları da tavan yaptı. Bucaklı, Değirmençayırı, Geredeli, Göçe, Hasanlı, Kumbaba, Kurfallı'da arsaların metrekaresi 100 TL'nin üzerine çıktı. Şile Belediyesi'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından bu değerin 3-4 kat artması da...