07 / 05 / 2024

Şile Engelliler Yaz Kampı

Şile Engelliler Yaz Kampı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Şile Engelliler Yaz Kampı inşaatı işi ihaleye çıkarıldı. Şile Engelliler Yaz Kampı inşaat işi ihalesi 16 Kasım'da yapılacak...

İBB'den Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 33 milyon 160 bin TL'ye mal olacak Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor. 79 bin 732 metrekare alana kurulacak olan projede 37 adet bina olacak...

2023 yılı getiri yarışında zirve konutun oldu!

Yatırımcılar hangi yatırım aracının daha çok kazandırdığını merak ederken, 2023 yılı getiri yarışında zirve konutun oldu. İşte Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın konu ile ilgili yazısı...

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

Kamu-Sen’den toplu sözleşme tepkisi: Çalışan ve emekliler enflasyondan düşük zamla kaldı!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kamu toplu sözleşmesi ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yazıcıoğlu tarafından kuruldu.

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı tarafından kuruldu. 

Cyz Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyz Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Yazıcı tarafından kuruldu.

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Şile Engelliler Yaz Kampı Haberi

Şile Engelliler Yaz Kampı


İHALE İLANI


İhale Kayıt No: 2015/131531

İhale Tarih ve Saati: 16/11/2015 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No:62 Merter Güngören/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494797

İlgili Faks: 2124495090

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: Bina ve 519 Kalem Çevre Düzenleme İnşaatı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Hizmetin Yapılacağı Yer / Teslim Yeri: Şile

İşin Süresi / Teslim Tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. Yer tesliminden...