22 / 07 / 2024

Şile fabrika yatırımları

Şile fabrika yatırımları

Şile Belediyesi Şile Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği plan çalışmaları neticesinde ilçeye yeni bir fabrika daha kazandırıyor, dün Şile Sanayi Bölgesinde temelleri atılan fabrika, ilçede istihdamı güçlendirmek adına önemli bir adım olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Gayrimenkul yatırım fonları, fabrika yatırımlarına kaynak sağlayacak!

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK), ‘gayrimenkul yatırım fonlarının’ kurulmasını sağlayan yönetmeliği, ülke genelinde yeni fabrika yatırımlarının büyük bölümünün ‘inşaat ve gayrimenkul sektörü’ tarafından fonlanmasını sağlayacak.

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş., bugün Kamu Aydınlatma Platormu'nda (KAP) Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlarını açıkladı.

Hekim Yapı fabrika yatırımına odaklandı!

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Şile fabrika yatırımları Haberi

Şile fabrika yatırımları


Şile Belediyesi Şile Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği plan çalışmaları neticesinde ilçeye yeni bir fabrika daha kazandırıyor.19 Ağustos Çarşamba Günü Şile Sanayi Bölgesinde temelleri atılan fabrika, ilçede istihdamı güçlendirmek adına önemli bir adım olacak


Temel atma töreninde bizzat bulunan Belediye Başkanı yaptığı açıklama da İlçede yatırımların devam edeceğini belirtirken, verilen sözleri yerine getirmekten dolayı mutlu olduklarının altını çizdi.



Şile...