09 / 05 / 2024

şile mavi bayraklı plaj

şile mavi bayraklı plaj

Şile Belediyesi geçen yıl 2 olan Mavi Bayrak sayısını bu yıl 3'e çıkarıyor...

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Bayraklı tarafından kuruldu.

İBB duyurdu! Yüzde 100 zam geldi

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam yapıldı. Buna göre, "Anonim İstanbulkart" bedeli 50 liraya, "İndirimli Kart", "Ücretsiz Kart" ile "Mavi Kart" ücretleri de 60 liraya çıktı.

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Bayraklı tarafından kuruldu.

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Koronavirüs satılık adalara talebi artırdı!

Muğla Bodrum'da Mavi Bayraklı Koyu’ndaki bir yarım adanın 27 bin metrekarelik alanı 125 milyon TL'ye satılıyor. Adada, 27 bin metrekarelik açık alan ve 650 metrekarelik kapalı alan bulunuyor. 3 katlı lüks bir villa ve 150 metrekarelik müştemilat ve iskele de satışa dahil...

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, büyük bir alana inşa edilmesi planlanan Oyuncu Köyü ve 23 adet Mavi Bayraklı plaj projelerinin detaylarını ve ulaşım ile ilgili çözüm önerilerini açıkladı. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

Camel Beach Koyu'nda rant iddiası!

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'nda 30 milyon lira bedelle inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.

34 İnşaat Matbaa Ve Ambalaj Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 İnşaat Matbaa Ve Ambalaj Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Bayraklı tarafından kuruldu. 

şile mavi bayraklı plaj Haberi

şile mavi bayraklı plaj
Geçen yıl Şile merkezinde yer alan Ayazma ve Ağlayankaya plajları Mavi Bayrak ile ödüllendirilmişti. Şile Belediye Bakanı Can Tabakoğlu, "Şile geçen yıl 2 olan Mavi Bayrak sayısını bu yıl 3'e çıkarıyor. Bu 2004 yılından bu yana ilçemizde ortaya koyduğumuz çevresel yatırımların sonucudur" dedi....