05 / 05 / 2024

Şile Pınartepe Doğa Eğitim Okulu adres

Şile Pınartepe Doğa Eğitim Okulu adres

Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal ormancılık faaliyetleri kapsamında, İstanbul'un Şile ilçesinde Doğa Eğitim Okulu kurulacağı bildirildi. Şile’de kurulacak Doğa Eğitim Okulu, A tipi mesire yerinde tesis edilecek.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Sarıbacak tarafından kuruldu.

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Şile Pınartepe Doğa Eğitim Okulu adres Haberi

Şile Pınartepe Doğa Eğitim Okulu adres

Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal ormancılık faaliyetleri kapsamında, İstanbul'un Şile ilçesinde Doğa Eğitim Okulu kurulacağı bildirildi. 


Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Doğa Eğitim Okulu, Şile'nin Pınartepe mevkisinde, 230 dekar büyüklüğündeki A tipi mesire yerinde tesis edilecek.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sosyal ormancılık projeleri kapsamında, Doğa Eğitim Okulu’nun ilkini, ülkenin nüfus bakımından en kalabalık şehri olan İstanbul'da hayata geçirileceğini belirterek, projenin bütün Türkiye’ye yayılması için çalışacaklarını açıkladı.


Söz konusu okullarda, orman varlığı, tabii su kaynakları ve çevrenin güzelliklerinin çocuklara küçük yaşlardan itibaren verilecek eğitimle korunabileceğini ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:


"Tesis edeceğimiz Doğa Eğitim Okulu ile çocuklarımızın daha sağlıklı ve tabiat sevgisi ile yetişmelerine katkı sağlayacak mekanlar hazırlayacağız. Okul çağındaki çocuklarımıza aktif, katılımcı ve bilimsel yollar izleyerek gerçekleştirilecek çevresel...