09 / 05 / 2024

şile plaj

şile plaj

Şile Belediyesi geçen yıl 2 olan Mavi Bayrak sayısını bu yıl 3'e çıkarıyor...

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

KOM'dan Babalar Günü kampanyası! Plaj giyiminde yüzde 10, ev giyiminde yüzde 20 indirim

KOM'dan Babalar Günü'ne özel kampanya ile Plaj giyiminde yüzde 10, ev giyiminde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin detaylar...

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Sarıyer Altınkum Plajı 92.6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Sarıyer’in en ünlü plajlarından Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 92 milyon 690 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Colorist Panorama nerede?

Ön talep toplanan Colorist Panorama projesi Şile plajını görüyor. Peki Colorist Panorama nerede?

Badavut Plajı imara açıldı!

Balıkesir'de bir yanı ormana bakan, diğer yanı bir zamanlar ünlü Sarımsak taşının çıkarıldığı ocaklar bulunan, kayalıkları ile ilginç bir dokuya sahip, 1'inci derece sit alanı olan Ayvalık Badavut Plajı'nın koruma statüsü düşürüldü. 

Alanya Galip Dere Plajı yenilendi!

Yerli ve yabancı misafirlere ücretsiz plaj hizmeti veren Galip Dere Halk Plajı, Alanya Belediyesi tarafından yenilenen yeni hali ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gerze'ye yeni plaj geliyor!

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Bursa Mesudiye Plajı halk plajı oldu!

Mudanya İlçesi Mesudiye Mahallesinde bulunan Mesudiye plajı Valilik İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile halk plajı ilan edildi.

İztuzu Plajı'nın işletmesi için açılan davaya red kararı!

Muğla, İztuzu Plajı’nın işletmesiyle ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokolün iptali için DALÇEV'in açtığı davayı reddetti.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaat durduruldu!

ANTALYA’nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş’ta, Kaş Belediyesi’nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

şile plaj Haberi

şile plaj
Geçen yıl Şile merkezinde yer alan Ayazma ve Ağlayankaya plajları Mavi Bayrak ile ödüllendirilmişti. Şile Belediye Bakanı Can Tabakoğlu, "Şile geçen yıl 2 olan Mavi Bayrak sayısını bu yıl 3'e çıkarıyor. Bu 2004 yılından bu yana ilçemizde ortaya koyduğumuz çevresel yatırımların sonucudur" dedi....