06 / 05 / 2024

Şile Sahilköy nazım imar planı

Şile Sahilköy nazım imar planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul İli, Şile İlçesi, Sahilköy Mahallesi, Uzundere Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkardı...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Çekmeköy Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz plan askıda!

Çekmeköy ilçesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Nazım Erdoğan'dan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Değişikliği değerlendirmesi!

sahibindencom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin, "Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan bu düzenlemeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz." dedi.

Şile'de 40 kaçak yapının yıkımına başlandı!

İstanbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine inşa edilen 40 kaçak yapının yıkımına başlandı.

Mimarlar Odası'ndan '100. Yıl Çarşısı'ndaki yıkımı durdurun' çağrısı!

Mimarlar Odası,‘Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’ kapsamında yıkım kararı alınan Ulus 100. Yıl Çarşısı ile ilgili “Yıkımı durdurun” çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş Nazım İmar Planı’nda sosyal ve kültürel donatı alanlarını artırdı!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülecek Elbistan’a ait 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’le görüştü…

Şile Sahilköy nazım imar planı Haberi

Şile Sahilköy nazım imar planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 17 Ağustos 2018 tarihli ve E.146087 sayılı yazısı ile İstanbul İli, Şile İlçesi, Sahilköy Mahallesi, Uzundere Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı 1 nolu Kararnamesinin 102 (j) maddesi ile 3621 sayılı Kıyı Kanununun 7. maddesi hükümleri uyarınca NİP-34439 ve UİP-34440 Plan İşlem Numarası alarak Bakanlığımız tarafından 17 Ağustos 2018 tarihinde onaylandığı bildirildi. 

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince bugünden itibaren bir (1) ay süre ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosu ile internet sitesinde askıya çıkarıldı.

İmar planı için...