04 / 05 / 2024

Silifke belediye evleri

Silifke belediye evleri

Mersin Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, dar gelirli aileler için sosyal ve ucuz konut müjdesi verdi.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Silifke Belediyesi Mersin'de 9 arsa satacak! İhalesi 27 Eylül'de!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Atayurt'ta yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların alanları 2 bin 658 metrekare ile 6 bin 37 metrekare arasında değişiyor. 

Belediye 25 bin 375 TL'den başlayan fiyatlarla 11 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 29 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

O ildeki 3 arsa satılıyor! 5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Mersin ili Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Olukbaşı Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte o arsa satışıyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Mersin Silifke'de 26.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 26 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Silifke belediye evleri Haberi

Silifke belediye evleri

Mersin Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, dar gelirli aileler için ucuz konut projesi başlattıklarını sözlerine ekledi.

Dar gelirli aileler için başlatılan konut edindirme projesiyle ilgili konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ''Mart ayı olağan meclis toplantımızın da önemli bir gündem maddesini oluşturan ve üyelerin tam desteğini alan dar gelirli ailelerin konut ihtiyacının karşılanması ile ilgili çalışmalarımıza başladık" dedi. 

Mukaddem (Yeni) Mahallesi'nde başlaması planlanan proje ile ilgili başvuruların başladığından bahseden Başkanvekili Sadık Altunok, projenin detaylarını açıklayarak, ''Yeni Mahallesi'nde mülkiyeti belediyemize ait alan üzerine yapımına başlayacağımız konutlarla ilgili müracaatların kabulüne başladık. Dar gelirli ailelerimize yönelik 315 ada 15 parselde D, E, F ve G bloklarında 8’er daireden oluşmak üzere her blokta zemin katta dahil olmak üzere 1. 2. ve 3. katta 2 adet...