16 / 05 / 2024

Silivri 7 sondaj kuyusu çevresi

Silivri 7 sondaj kuyusu çevresi

Şu günlerde, Silivri’den ‘Suyumuz kirleniyor, burada bir çevre felaketi yaşanıyor’ şikâyetleri geliyor. Beyciler Köyü’nde bulunan 7 adet sondaj kuyusunda gerçekleşen şikayetler sürüyor.

İstanbul'da 7 adet arsa satılıyor! 1 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Pendik ve Silivri Belediyesi, 7 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 7 ay geride kaldı. Peki projenin inşaatında son durum ne? İnşaatta ilerleme hangi noktaya geldi? İşte detaylar...

Silivri açıklarında 7.5 büyüklüğünde deprem ihtimali artıyor!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Silivri'nin 15-20 kilometre açığında 'Kumburgaz segmenti' diye isimlendirilen bir fay hattı olduğunu görüyoruz. Burada 7-7.5 büyüklüğüne varacak deprem olma ihtimali her geçen gün artıyor" dedi.

Silivri'de 7 milyon TL'ye satılık tarla!

Silivri Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Alipaşa Mahallesi 4176, 3824 ve 3860 parsellerde yer alan tarlayı toplam 7 milyon 19 bin TL'ye satıyor...

Silivri'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi 376 ada, 1 parselde kayıtlı 7 bin 184,26 metrekarelik muhdesatlı arsayı 6 milyon 786 bin 621 TL'ye icradan satıyor...

Silivri'de 7.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey ve Kavaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 7 milyon 525 bin 740 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Silivri'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi'nde yer alan işyeri vasıflı gayrimenkul 6 milyon 786 bin 621 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Silivri 7 sondaj kuyusu çevresi Haberi

Silivri 7 sondaj kuyusu çevresi

Mevzu şu: Beyciler Köyü’nde bulunan ve İSKİ tarafından işletilmekte olan, Silivri’ye içme suyu sağlayan 7 adet sondaj kuyusunun çevresindeki dereye, yakındaki hayvan çiftliklerinin atık suyunun boşaldığı iddia ediliyor. Kim mi iddia ediyor? Hem çevre sakinleri, hem de Silivri Çevre Derneği... İşte Silivri Çevre Derneği üyelerinin anlattıkları...




CEZA YAZILMIŞ

“İSKİ, geçen yıl tespit ettiği bu kirliliği, 5 Mart 2014 tarihinde ilgili yönetmelik gereğince, İstanbul İl Çevre Müdürlüğü’ne, DSİ 14. Bölge Müdürlüğü’ne, Silivri Belediyesi Başkanlığı’na ve Silivri Kaymakamlığı’na bildirerek incelenmesini istemiş.

Silivri Belediyesi bir tutanakla durumun ve hametini tespit etmiş ve İl Çevre Müdürlüğü’ne bildirmiş. Diğer kurumların raporlarını bilmiyoruz fakat belli ki herkes olumsuz rapor vermiş ve İl Çevre Müdürlüğü çiftliğe 40 bin liranın üzerinde para cezası kesmiş. Fakat bu cezaya rağmen kirlilik devam...