05 / 05 / 2024

silivri Begasan Un Fabrikası

silivri Begasan Un Fabrikası

Silivri Değirmenköy Mahallesi'nde yer alan Begasan Un Fabrikası, Silivri 2. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor. Fabrikanın ihalesi 2 Ekim 2014 saat 10.00 ile 10.10 arasında gerçekleştirilecek.

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Silivri Bekirli Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Bekirli Mahallesi, 367 parsel ile Kurfallı Mahallesi, 1920 parselin arasındaki kadastral boşluğun bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Silivri'de müstakil konutlara ilgi arttı!

Yoğun kent hayatından uzaklaşarak izole yaşam tercihlerinin ön plana çıkması Silivri bölgesindeki inşaat projelerine ilgiyi de artırdı...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Silivri'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri Satış Memurluğu, İstanbul'un Silivri ilçesi Alibey Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 184 bin 640 TL olarak belirlendi.

Silivri’ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yapılacak!

İstanbul Valiliği, Silivri'ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yaptırmak için ihale açtı. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak kompleks içinde yer alacak olan jandarma karakolu kurşun geçirmeyecek şekilde inşa edilecek. 

Kanal İstanbul'un geçeceği Silivri'den 358 dönüm arsa alan firma kimin?

Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı Silivri bölgesinden önceki yıllarda 358 dönüm arsa satın alan firma meclis gündemine taşındı..

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

TOKİ Silivri 1.356 konuta 10 bin başvuru!

TOKİ’nin Silivri’de satışa sunduğu konutlara vatandaş yoğun talep gösterdi. 1.356 konuta 10 bin başvuru geldiğini dile getiren TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, projede fiyatların 198 bin lira, taksitlerin ise 961 liradan başladığını ifade etti. 

Kiptaş Silivri 3. Etap kura çekimi yarın!

Bugüne kadar inşa ettiği 80 bin konutla kaliteli yaşamı İstanbul’un dört bir yanına yayan ve insanımıza yaşanabilir alanlar sunan KİPTAŞ’ın Silivri Konutları 3. Etap projesinde kura çekimi heyecanı yaşanacak.

  Silivri 3. Etap KİPTAŞ başvuru şartları 2018!

İstanbul'un yeşili ve deniziyle hem yazlıkçıların hem de oturucumların tercih ettiği Silivri'de yükselecek olan KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta  2+1 daireler 195 bin TL'den, 3+1 daireler 215 bin TL'den başlıyor..

silivri Begasan Un Fabrikası Haberi

silivri Begasan Un Fabrikası

Silivri 2. İcra Müdürlüğü, Silivri Değirmenköy Mahallesi'nde yer alan Begasan Un Fabrikası'nı satışa çıkarıyor. Fabrikanın toplam bedeli 5 milyon 475 bin 214 TL olarak belirlendi. 


Begasan Un Fabrikası'nın ihalesi ise 2 Ekim 2014 saat 10.00 ile 10.10 arasında Silivri 2.İcra Müdürlüğü Kalemi'nde yapılacak.


İHALE İLANI:


GM.SATIŞ 

2.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/120 T


T.C. SİLİVRİ 2. İCRA DAİRESİ


2013/120 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışa konu taşınmaz; İstanbul İli, Silivri İlçesi, Değirmenköy Mahallesi, Tahta Köprü Mevkii, Gölet Caddesinde kain, 138 ada, 6 no ile kayıtlı "Arsa" niteliğindeki parsel ve üzerinde mevcut Begasan Un fabrika binasının tamamı' dır. 138 Ada, 6 nolıı Parsel : 9.842,55 m2 alanlı olup "Arsa" vasıflıdır. Söz konusu parsel üzerinde Begasan Un Fabrika...