03 / 05 / 2024

silivri beyttürk proje resimleri

silivri beyttürk proje resimleri

Beyttürk, İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule, Kağıthane, Silivri, Anadolu yakasında Kartal olmak üzere dört proje yapmaya hazırlanıyor. Beyttürk'ün projeleri konut, ticaret ve ofis alanlarından oluşuyor...

Türk müteahhitler bugüne kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türk müteahhitlerin şu ana kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendiğini açıkladı. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Panorama Bulvar Silivri projesinde 356 adet konut ve 39 dükkan yer alacak. Proje 450 milyon 851 bin 247 TL'ye olacak.

Türk müteahhitler yurt dışında 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı verilerine göre Türk müteahhitlik sektörü  yılın ilk çeyreğinde yurt dışında toplamda 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi. 

Emlak Konut GYO'dan Göktürk'e 559 konut ve 91 villalık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk'te 650 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje 1 milyar 978 milyon 814 bin 888 TL'ye mal olacak.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

silivri beyttürk proje resimleri Haberi

silivri beyttürk proje resimleri


Yalova'da bir çok projeye imza atan Beyttürk İnşaat, İstanbul'da dört proje hayata geçirecek. Beyttürk, İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule, Kağıthane, Silivri, Anadolu yakasında Kartal olmak üzere dört karma proje yapmaya hazırlanıyor.


Bursa'da 1000 konutluk projesine öncelik veren Beyttürk, İstanbul'daki projelerini bir süre askıya aldı. Önümüzdeki iki yıl içerisinde başlaması hedeflenen projeler konut, ticaret ve ofis alanlarından oluşuyor.


1) Beyttürk Ispartakule 



Beyttürk Ispartakule projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 950 dairenin yer alacağı Beyttürk Ispartakule projesinde dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar olacak.



2) Beyttürk Kartal



Beyttürk Kartal projesi 110 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Karma konseptte tasaralann projede rezidans, otel ve AVM alanları yer alıyor.



3) Beyttürk Silivri



Beyttürk imzasıyla Silivri'de yükselecek proje 15 bin...