05 / 05 / 2024

 Silivri KİPTAŞ 3. Etap Konutları ödeme planı  

 Silivri KİPTAŞ 3. Etap Konutları ödeme planı  

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan KİPTAŞ  Silivri 3. Etap Konutları'nda 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor..

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 50 bin TL’nin bir aylık ve 3 aylık mevduat faiz kazançları ne kadar?

Nakit birikimleri güvenli bir şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için mevduat hesapları oldukça cazip bir seçenek oluyor. Peki, 50 bin TL’nin bir aylık ve 3 aylık mevduat faiz kazançları ne kadar? İşte detaylar...

Köy 3. Etap ve Fikirtepe projelerinin geçici kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO duyurdu! 

Emlak Konut GYO, Köy 3. Etap ile Fikirtepe 3419/1 Parsel Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Atasay'da 22 ayar altın küpeler 3 bin 745 TL'den başlıyor! İşte Atasay 22 ayar altın küpe fiyat listesi

Atasay'da altın küpeler 3 bin 745 TL'den başlıyor. Peki Atasay altın küpe fiyatları ne kadar? Atasay altın küpe fiyatı kaç TL? 11 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi...

12 litre ile bir makine dolusu bulaşığı yıkamak hayal değil! Samsung Bulaşık Makinesi 3 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Beyaz eşya fiyatları gitgide daha da artarken, sizler için en uygun en kullanışlı beyaz eşya ürünleri nerede var araştırıyoruz. Samsung sezonu muhteşem indirimlerle kapatıyor. İşte, Samsung DW60M5052FS 5 Programlı Solo Bulaşık Makinesi 3 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 440 milyon 302 bin 430 TL olarak belirlenirken, KDV dahil bu değer 519 milyon 556 bin 867 TL oldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilecek!

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzasına açılan taslak protokol kapsamında, okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilmesi ve işletilebilmesi yer alıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

 Silivri KİPTAŞ 3. Etap Konutları ödeme planı   Haberi

 Silivri KİPTAŞ 3. Etap Konutları ödeme planı  

1.508 adet konutu satışa çıkarıldığı  KİPTAŞ  Silivri Konutları 3. Etap projesi 167 bin 800 metrekare inşaat, 173 bin 606 metrekare arsa alanına sahip. 

 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan KİPTAŞ  Silivri 3. Etap Konutları'nda ayrıca 2 bin 300 metrekare ticari alanı da bulunuyor. 
 
Kura çekiliş tarihi 28 Nisan tarihi belirlenen  Silivri KİPTAŞ projesinde 1.442 adet 92 metrekare büyüklüğünde 2 oda 1 salon, 66 adet 112 metrekare büyüklüğünde 3 oda 1 salon daire mevcut. 

TEM Otoyolu'na 5 dakika ve  E-5 Otoyolu'na yakın konumda yükselen KİPTAŞ Silivri 3. Etap Konutları'nda teslimler 2020 yılında yapılacak.   

Silivri KİPTAŞ 3. Etap Konutları ödeme planı 

Projede yüzde 20 peşinat ödendiğinde, 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor. Ayrıca KİPTAŞ'a vade...