17 / 05 / 2024

Silivride kaç geri dönüşüm kutusu var

Silivride kaç geri dönüşüm kutusu var

Silivri Belediyesi, ÇEVKO ve Özen Cam işbirliğiyle geri dönüşüm faaliyetlerini hızlandırdı. Cam atıkların toplanması ile ilgili cam kumbara sayısını 88'e yükselten Silivri Belediyesi, düzenli aralıklarla bakımını ve boşaltma işlemini gerçekleştiriyor.

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 20 milyon TL'yi aştı! Krediyle ev almak hayal oldu!

Konut kredisi çekecek olan binlerce kişi en ucuz faiz oranı ve geri ödeme rakamı veren bankaları araştırıyor. Peki 3 milyon liranın 10 yıl vadeli geri ödemesi ve aylık taksitleri kaç TL? İşte o rakamlar...

3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor! Ev almak hayal oldu!

Konut almak isteyenlerin hayali başka bahara kalmış durumda. 3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor. İşte sektör temsilcilerinin değerlendirmeleri...

Bankalar peş peşe açıkladı! 100 bin ihtiyaç kredisi faizi ne kadar, geri ödemesi kaç TL? 

İhtiyaç kredilerinde ortalama faiz 24.4 puan yükselişle yüzde 86.2'yi buldu. Peki 100 bin ihtiyaç kredisi faizi, geri ödemesi kaç TL? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi faiz oranları Nisan 2024! 2 milyon TL konut kredisi aylık taksit kaç TL? Bankaya gidecekler şimdi bakın! 

2 milyon TL konut kredisinin banka banka hesaplaması yapıldı. Peki bankalar 2 milyon TL konut kredisine 120 ay vade ile kaç TL aylık taksit alıyor? Toplam geri ödeme 10 sene sonunda ne kadar oluyor?

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...

EYT'yi kaçıranlar için yeni fırsat kapıda! Kademeli emeklilikten kimler yararlanacak?

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren EYT'yi kaçıranlar için yeni emeklilik fırsatı kapıda. Paylaşılan detaylara göre Kademeli Emeklilik Düzenlemesi için resmen geri sayım başladı. Peki kademeli emeklilik ne demek? Sigorta girişi için belirlenmiş olan tarih ne? İşte merak edilen o soruların yanıtları.

Peugeot'dan sıfır otomobilde indirim kampanyası! Peugeot kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor...

Sıfır otomobil hayalinizi Peugeot ile gerçekleştirmeniz mümkün. Marka, tarafından bir kampanya duyurdu ki, bayiye giden altında sıfır otomobil ile geri dönecektir. İndirim değerindeki kaçırılmayacak fırsatlar ve kampanya detayları.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar yandı! Tarih belli! Dolarda son dakika gelişmesi 

Dolarda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar kurunun kaderini belirleyecek kritik gelişme için geri sayım başladı. Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed sonrası dolar ne olur? Bugün dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? 

Silivride kaç geri dönüşüm kutusu var Haberi

Silivride kaç geri dönüşüm kutusu var

Geri dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran Silivri Belediyesi, atıkların düzenli toplanması için ilçe genelindeki cam kumbara sayısını arttırdı.


Silivrilileri atıkların ayrışması konusunda hassas olmaya davet eden Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birimi Sorumlusu İbrahim Sevim, cam toplama kumbarası ve geri dönüşüm kutusu taleplerinin, 444 20 47 numaralı İletişim Merkezi’nden veya www.silivri.bel.tr web adresi üzerinden İletişim Merkezi talep formlarıyla alındığını dile getirdi.


Silivri...