03 / 05 / 2024

Silk Cashmere yenilenme

Silk Cashmere yenilenme

Silk & Cashmere, 2 milyon dolarlık yatırımla yenilendi.Yenilenme ile 5 yılda 3 kat büyüme hedefleniyor. Rönesans adı verilen yapılanmanın mimarı ise Ayşen Zamanpur’un oğlu...

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nde büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerinin sinyalini verdi. 

Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? Ev sahibi kiraya verdiği konutu kontrol edebilir mi?

Kiracılar ve ev sahipleri açısından kira sözleşmesi önemlidir. Aynı kiracılar ile devam edilip edilmeyeceği kira sözleşmesinin yenilenme arifesinde belli olur. Peki Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? İşte detaylar!

Hanımlar dikkat! Braun Kablosuz 3'ü 1 Arada Epilatör'deki indirim fırsatı kaçmaz! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Braun Silk-epil 5 5605 SensoSmart 3'ü 1 Arada Epilatör,  kablosuz ve 2 hız ayarına sahip teknolojisiyle ciltlerdeki istenmeyen tüğlerle başa çıkar.

Milyonlarca borçluyu ilgilendiriyor! Haczedilen malın satışıyla ilgili yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı

İcra ve İflas Kanunu’ndaki yenilenme milyonlarca borçluyu ilgilendiriyor. İcrada olan mal artık satılabiliyor. İşte detaylar…

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm düğümü nasıl çözüldü?

Kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra birçok firma eliyle yenilenme çalışmalarının başladığı fakat yaşanan sorunlar sebebiyle adeta bir kördüğüm haline gelen Fikirtepe Projesi'nde dönüşüm düğümü nasıl çözüldü? İşte detaylar...

AVM'lerde dövizle kira krizi!

Silk-Cashmere'in Kurucusu Ayşen Zamanpur, AVM'lerdeki kira tartışmasının iki tarafa da faydalı olmayacağına dikkat çekti. 

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Eski ve verimli olmayan binalar Yeşil Mutabakat ile yenilenecek!

Yeşil mutabakat süreci hakkında değerlendirme yapan Mapei Türkiye Genel Müdürü Selman Tarmur, eski verimsiz binaların yenilenme sürecine gireceğini dile getirdi. 

Depreme karşı dev yenilenme başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul için depreme yönelik dev dönüşüm hareketini başlattı. Buna göre; kentsel dönüşüm için yeni projeler hayata geçirilecek.

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

Silk Cashmere yenilenme Haberi

Silk Cashmere yenilenme

Ayşen Zamanpur’un 22 yıl önce kurduğu, bugün 26 ülkede 200 noktada satış yapar hale gelen Silk&Cashmere, 2 milyon dolarlık bir yatırımla yenilendi. Louis Vuitton, Gucci gibi dünya markalarının danışmanlarıyla çalışan Silk&Cashmere’de bu yenilenmenin 5 yılda 3 kat büyümeye temel olması hedefleniyor. Bir diğer hedef ise dünyanın en sevilen kaşmir markası olmak. 

İnternetten şaşırtan satış

Logosundan müşteri ilişkilerine kadar 500 günlük bir ‘rönesans’ döneminden geçen markaya Ayşen Zamanpur’un oğlu Ferhat Zamanpur imzasını attı. Los Angelas’ta University of Southern California İşletme ve Pazarlama bölümlerinde okuyan Ferhat Zamanpur, okul bitince ABD’de bir sağlık şirketinde çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndü ve şirkette çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. Ardından genel müdür yardımcısı olarak işleri devraldı. Rönesans adını verdikleri yeniden yapılanmayla köklerine sahip çıktıklarını ancak daha genç ve yeni...