19 / 05 / 2024

Silva mikrofiber kumaş

Silva mikrofiber kumaş

Türkiye’yi mikrofiber kumaş ile tanıştıran ve network marketing sektöründe yerli sermayeye sahip ilk şirketler arasında yer alan Silva, yine inovatif ürünlere yöneldi.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Arriva Assos Terra Silva'da 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 villa fırsatı! 

Arriva Assos Terra Silva projesinde 2+1 ve 3+1 müsakil villalar yer alıyor. Satışların başladığı projede, minimum fiyat 3 milyon 750 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi kuruldu!

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Duman ve Sinan Yaman ortaklığında kuruldu.

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.

Taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü! Philips PerfectCare 9000 Series ne kadar?

Buhar kazanlı ütü Philips PerfectCare 9000 Series satış fiyatı belli oldu. Philips PerfectCare 9000 taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü olma özelliğini bulunduruyor. İşte ürünün özellikleri ve satış fiyatı…

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Berkman Yapı Kumaş Konfeksiyon Aksesuar İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkman Yapı Kumaş Konfeksiyon Aksesuar İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Önaldın tarafından kuruldu.

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Silva Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silva Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 3 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çakan, Mehmet Polat ve Serdar Çakmak ortaklığında kuruldu.

Silva mikrofiber kumaş Haberi

Silva mikrofiber kumaş

Polyamid ve polyester elyafın inceltilmesi ile üretilen, çevreye duyarlı özelliğiyle dikkat çeken mikrofiber kumaşı Türkiye’de üreten Silva, hem Ar-Ge çalışmalarını hızlandırdı hem de network marketing sektöründe atağa geçti. 


Tekstil sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Silva Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak, tekstil sektöründe birçok ilke öncülük ediyor. Adidas, Nike, Reebok ile HM, Zara gibi ünlü markalarla çalışan Karapıçak'ın Fenerbahçe’nin formaları için kullanılan kumaşlarda, Amerika’daki bir basketbol takımının formalarında, olimpiyat sporcularının kıyafetlerinde imzası bulunuyor. 


Tekstilde dünya ölçeğinde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Karapıçak, yurtdışındaki fuarlara katılmaya özen gösteriyor. Karapıçak 2003 yılında Fransa’da katıldığı bir fuarda da ilk kez mikrofiber kumaş ile karşılaşıyor. O dönemde dünyada yalnızca bir kaç firmanın ürettiği ve üretim süreçleri gizli tutulan ürün hakkında araştırma yapan Karapıçak, bu kumaşı...