07 / 05 / 2024

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşen İnşaat ve Konut Konferansı, 500’ün üzerinde inşaat profesyonellerinin üst düzey katılımı ile gerçekleşti.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yapıldı!

'Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı', sektöre yön veren firmaların yoğun katılımı ile Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti. Silverline , konferansta sektörün önemli isimleri ile bir araya gelerek hedeflerini paylaştı.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yarın başlıyor!

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

Prof. Dr. Naci Görür '4'ün altındakileri ciddiye almayın' diyerek uyarıda bulundu!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Körfezi'ndeki peş peşe yaşanan depremler ile ilgili olarak, 4'ün altındaki sarsıntıları ciddiye almadığı kaydetti. Sayın Görür, halihazırda bir deprem beklendiği uyarısını da yine hatırlattı.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün tek tek açıklanan yeni ve güncel fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı... İşte DS 4 güncel fiyat listesi...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

DS 4'e 202 bin 800 TL'lik rekor zam geldi! İşte DS 4'ün Temmuz 2023 fiyatları!

DS 4'e 202 bin 800 TL'lik rekor zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları kaç TL oldu? İşte DS 4'ün Temmuz 2023 fiyatları...

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi! DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar? İşte  DS 4'e yeni fiyat listesi...

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .

Akıllı saat almak isteyenler dikkat! Galaxy Watch 4'ün bu özelliğini okumadan saat almayın! 

Yeni Samsung Galaxy Watch 4'ün yeni gelecek güncellemesi, kamera kontrol ve daha fazla fonksiynla beraber geliyor. İşte detaylar!

Yamaha scooter fiyatları açıklandı! Scooterla kaç lira oldu? İşte, Neo's 4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yamaha Neo’s 4 kaç Türk Lirası oldu? Yamaha Neo’s 4 scooter alınır mı? İşte, Yamaha Neo’s 4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı Haberi

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşen İnşaat ve Konut Konferansı, 500’ün üzerinde inşaat profesyonellerinin üst düzey katılımı ile gerçekleşti. 


Konferasın açılış konuşması İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM tarafından gerçekleşti. Durbakayım, gayrimenkul sektörünün 2015 performansını değerlendirirken 2016 yılının sektör açısından daha olumlu olacağını dile getirdi. Konuşmasında gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisine sağladığı katkının önemine değinen Nazmi Durbakayım, sektördeki "güven" temasının altını çizdi. Başkan Durbakayım, konut yapımcılarının ve konut alıcılarının banka karnelerinin son 10 yılın en iyi durumda olduğunu vurguladı. Sektörün 2016 yılında yeni başarılar elde etmesi için beklentilerini dile getirin Durbakayım, özellikle kentsel dönüşüm konusunda atılması gereken adımlara değindi.


Konferans sponsorluğunu üstlenen Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa LAÇİN, "Türk sanayisi ve markaları dünyada önemli başarılara imza atıyor. Türk...