07 / 07 / 2024

sımplıcıty çekmeköy nerede

sımplıcıty çekmeköy nerede

Garage Simplicity Sancaktepe'de köprü ve çevreyollarına çabuk ve direkt bağlantılarıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor. Yeni metro hattına yaklaşık 400 m yürüme mesafesinde. Simplicity, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 15 dakikalık uzaklıkta

Sürücüler dikkat! Yıl sonuna kadar ehliyetlerin yenilenmesi gerekiyor

Türkiye'de yeni tip sürücü belgesine sahip olan kişi sayısı 25 milyon 894 bin olurken, 7 milyon 159 bin 176 kişi ise eski sürücü belgesini kullanmaya hala daha devam ediyor.

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni dönem başladı! 

Sürücüleri yakından ilgilendiren Zorunlu trafik sigortasında mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (SEDDK) bugün itibarıyla devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren son dakika haberi! Trafik sigortasında yeni dönem başlıyor! Zam hesabı değişti..

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem başlıyor. Trafik sigortasında zam hesabı değişti. İşte ayrıntılar...

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt alan araç sürücülerine büyük jest! Hesaplara para yatacak!

Peş peşe düzenlediği kampanyalarla gündemdeki yerini korumaya devam eden Ziraat Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Akaryakıt sektörüne özel düzenlenen kampanya kapsamında araç sürücülerinin hesabına 75 TL yatırılacak.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Sürücülere yeni bir haber geldi. Kaza yapanlara zam uygulanıp iyi sürücülere indirim yapılacak. Tarih verildi. 1 Mayıs‘ta yürürlüğe girecek trafik sigortası primi ile birlikte yüzbinlerce sürücü hem indirim hem de zam alacak. İşte haberle ilgili tüm detaylar…

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Kiwi su ısıtıcı fiyatları ne kadar, en uygun nerede satılıyor? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Cam, paslanmaz çelik, dayanıklı plastik gibi malzemelerden üretilen Kiwi elektrikli su ısıtıcılar; kullanışlı tasarımları, kaliteli malzemeleri ve cazip fiyatları nedeniyle büyük ilgi görüyor. Peki, Kiwi kettle kaç lira? İşte detaylar...

sımplıcıty çekmeköy nerede Haberi

sımplıcıty çekmeköy nerede

Garage Group'un Sancaktepe'deki projesi Simplicity, dört tarafı yollarla çevrili bir ada sistemi. Simplicity 'de, 7 blok ve 252 daire bulunuyor.

Cepheleri iki ana caddeye bakan üçer katlı 345 metrekareden başlayan dükkanlar, Simplicity ile işi birleştirmek isteyenlere göre.

252 araçlık kapalı otoparkı ise park sorununu unutturuyor. Simplicity'de, kapalı devre kamera sistemi ile tüm sitede 24 saat güvenlik uygulaması, Sitede açık hava yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunuyor.

İşžTE GARAGE SIMPLICITY ULAşžIM KROKİSİ


GARAGE İNşžAAT İLETİşžİM

Garaj Plaza, Necip Fazıl çıkmazı No:10

Kavacık / Beykoz 34813 İSTANBUL

T: 216 681 50 50 F: 216 681 50 51...