17 / 06 / 2024

simtek ortadoğuya açılmayı hedefliyor

simtek ortadoğuya açılmayı hedefliyor

Hammadde hazırlama ve yapı kimyasalları üretimi üzerine faaliyet gösteren ve Irak, Azerbaycan, Türkmenistan'a dolaylı ihracatı bulunan Simtek, önümüzdeki yıl Suriye ve Irak'a direkt ihracat yapmayı hedefliyor..

Finansmana ihtiyaç duyan borsaya koştu!

2022 yılında 40 şirketin halka arz edildiği Borsa İstanbul’da 2023’ün 7 ayında 24 şirket halka arz edildi. Uzmanlar şirketlerin hem kolay finansman, hem de kurumsallaşmaya katkı verdiği için halka açılmayı tercih ettiğini belirtiyor.

Tatil yapacağız derken dolandırılmayın! Uzmanlar işin aslını tek tek açıkladı!

Yaz tatili sezonunu açanlara uzmanlardan önemli açıklamalar var. Aman tatil yapacağız derken dolandırılmayın! İşte detaylar!

Bitexen yurt dışına açılmayı hedefliyor!

Kripto para borsasında alım-satım imkanı sağlayan Bitexen küresel anlamda büyük oyuncu olmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

Kaloriferini yakmayan komşuya dava açılabilir mi?

Hava sıcaklıklarında yaşanan düşüşlerle kaloriferler yanmaya başlarken komşusu kombi yakmayanların hakları da merak ediliyor. Peki Kaloriferini yakmayan komşuya dava açılabilir mi?

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Galata Kulesi 8 yıldır yeniden açılmayı bekliyor!

İstanbul’un tarihi sembollerinden olan Galata Kulesi’ndeki restorasyon 8 yıldır tamamlanıp, açılmayı bekliyor.

AVM'ler Haziran'da tam kapasite açılacak!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altaş, AVM'ler için kademeli açılış planladıklarını söyledi ve "Biz 11 Mayıs'ta kademeli olarak, haziran ayı başından itibaren ise tamamen tam kapasite ile açılmayı planlıyoruz" dedi...

Amorium Antik Kenti turizme açılmayı bekliyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde birçok uygarlığın izlerinin bulguları bulunan Amorium Antik Kenti'nin proje bazlı yatırımlarla inanç turizmine açılması planlanıyor.

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Modanisa deneyim mağazalarıyla yurt dışına açılacak!

Mufafazakar modaya yönelik ürünler sunan alışveriş platformu Modanisa, Türkiye'de 'deneyim mağazaları' açmaya başladı. Şirket bu alanda yurt dışına da açılmayı planlıyor. Yurt dışı açılımı İngiltere'den başlayacak. Hedef ilk aşamada yurt dışında 10 mağaza açmak...

Bilfen İngiltere'de okul açacak!

Bilfen'in yurtdışında yatırım atağına başlayacağını söyleyen Fatih Öztürk, "İngiltere'den başlamak üzere dünyaya açılmayı planlıyoruz. Belki bu sefer de biz okulumuzda İngiliz çocukları yetiştirip, Türkiye'ye getireceğiz'' dedi.

simtek ortadoğuya açılmayı hedefliyor Haberi

simtek ortadoğuya açılmayı hedefliyor

Hammadde hazırlama ve yapı kimyasalları üretimi üzerine faaliyet gösteren ve Irak, Azerbaycan, Türkmenistan'a dolaylı ihracatı bulunan Simtek, önümüzdeki yıl Suriye ve Irak'a direkt ihracat yapmayı hedefliyor. Faaliyetleri hakkında bilgi veren şirket genel müdürü Fatih Coşkun, "Sivas'ta 2 bin metrekare kapalı toplam 10 bin metrekare alan üzerine kurduğumuz tesisimizi 2011 yılında faaliyete geçirdik. Günlük 80 ton kapasite ile hammadde hazırlıyoruz. 


Yapı kimyasalları üretim kapasitemiz ise günlük 100 ton" dedi. Coşkun, yapı kimyasallarında; seramik yapıştırıcıları, derz dolguları, su ve ısı izolasyon ürünleri, dış cephe kaplama sistemleri, astarlar, tamir harçları, zemin kaplama malzemeleri ve bu ürünlerin, alt üst teknik grupları üretimini gerçekleştirdiklerini belirtti. Coşkun, "İnşaat sektörüne temel de hizmet veriyoruz. Ürünlerimizi flexer markası ile satışı yapıyoruz. Su ve ısı izolasyon harçları grubunda daha...