03 / 07 / 2024

Sinan Cantürk

Sinan Cantürk

Mercantürk İnşaat Kuyumculuk Lojistik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Cantürk tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Beylikdüzü, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cantürk Çalık tarafından kuruldu.

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Küçükçekmece’de Ömer Cantürk ve Seda Doğdu ortaklığı  tarafından kuruldu

Sinan Albayrak Göktürk'ten ev aldı!

Şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Sinan Albayrak, Göktürk'ten 5 milyon TL'ye ev aldı. 

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu. 

Sinan Genim: Kanal İstanbul gibi projelerle başarılı olmamız istenmiyor!

Türk Mimar ve Siyasetçi Sinan Genim Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Olağan işleri herkes yapar. Önemli olan ülkenin önünü geçecek projeler geliştirmektir. Kanal İstanbul gibi projelerle başarılı olmamız başarılı işler yapmamız istenmiyor, birilerini rahatsız ediyor" dedi.

Yeni AKM binası Hasan Uçarsu'nun Mimar Sinan Operası'yla açılacak!

Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) açılışı için Mimar Sinan Operası hazırlanıyor. Besteci ve müzikolog Uçarsu: "Benim için çok onur verici, çok kıvanç verici bir süreç oldu. Bu iş için seçilmiş olmaktan gurur duyuyorum" dedi...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

Sinan Cantürk Haberi

Sinan Cantürk

Mercantürk İnşaat Kuyumculuk Lojistik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Cantürk tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Mercantürk İnşaat Kuyumculuk Lojistik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mercantürk İnşaat Kuyumculuk Lojistik Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, 19 Mayıs Caddesi, Büyükşehir KNT. C14 Blok....