04 / 05 / 2024

Sinan Ejderoğlu imar desteği

Sinan Ejderoğlu imar desteği

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve yönetimi, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Zekai İren, Ejderoğlu'ndan imar ve kentleşme konusunda destek istedi.

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul 11. İdare Mahkemesi'nin Kanal İstanbul'un imar planlarına ilişkin iptal kararı verdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 2011 yılından beri gündemde yer

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 431 ada 2-34-36-39-40 parseller ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar...

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Sinan Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Sinan Ejderoğlu imar desteği Haberi

Sinan Ejderoğlu imar desteği

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve yönetimi, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette başkan Zekai İren, derneğin kuruluş amacı ve şuan üzerinde çalışılan projelerle ilgili bilgiler verdi. Görüşmenin en önemli konusu şuan dernek tarafından çalışması yürütülen kentsel dönüşüm ve imarda Yapılaşma Şartları projesi oldu. 


BİRLİKTE HAREKET 


Projenin şehre sağlayacağı yararlardan, imar ve kentleşme konusunda yaşanan sorunlardan ve projenin nasıl çözümler getireceğinden bahseden başkan Zekai İren, "Siyasi iradenin desteğini almak, bizi bu projede daha ileriye götürecektir. 


İmar ve kentleşme konusundaki sorunları hep birlikte hareket ederek çözebiliriz" diyerek, Ejderoğlu'ndan da bu konuda destek istedi.İren'den sonra konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İren'in ve KYMD yönetiminin düşünce ve fikirlerine katıldığını belirterek destekte bulunmaya hazır olduklarını söyledi. Ejderoğlu...