12 / 05 / 2024

Sinan Saçan

Sinan Saçan

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Sinan Saçan Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak'ta açıldı.

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Depremde en çok hangi katlar zarar görür? Depremde binanın ilk neresi çöker? Bir bina depremde neden çöker?

Kahramanmaraş merkezli ve ülkenin yüreğine ateş saçan depremlerden sonra vatandaşlar depremde nerelerin güvenli olduğu ve binada ilk nerelerin çökeceği araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olmuştu! Apple için tehlike çanları çalmaya başladı!

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olarak büyük çıkış yapan ve dünya piyasasında söz sahibi olan Apple için tehlike çanları çalıyor. Şirketin değeri bir anda çakıldı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Konut yatırımcılarının gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı...

Kefil Emlak Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kefil Emlak Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Erdoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen açıklama geldi! Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Erdoğan, Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) için verilen kararın değişmediğini ve bu ay biteceğini bildirdi.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 48 sağlık tesisi inşa edildi!

AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koray Erdoğan: Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta koruyor! 

Vaka sayılarının yeniden artmasıyla Kovid-19’dan korunmanın en iyi yolunun eve kapanmak olduğunu söyleyen Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta poliçemiz koruyor” dedi.

Sinan Saçan Haberi

Sinan Saçan

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Sinan Saçan Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak'ta açıldı.


Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı)


Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi adres: Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak...