09 / 05 / 2024

şınıkoğlu inşaat

şınıkoğlu inşaat

Şınıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 12 bin TL sermaye ile, Alperen Halil Şınıkoğlu, Hakan Vahap Şınıkoğlu, Hale Harika Şınıkoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

İnşaat sektöründe ihracat rekoru bekleniyor! TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi sektörü besleyecek!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını öngördüklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatıyla ilgili soru önergesi verildi!

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatı projesinde yer alan bir Rus firmasının hisselerinin devri meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatı meclis gündeminde!

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

şınıkoğlu inşaat Haberi

şınıkoğlu inşaat

12 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar veya kendi namına bağımsız inşaat yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler, bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Zümrütevler Sokak No:19 Daire 2, adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Alperen Halil Şınıkoğlu, Hakan Vahap Şınıkoğlu, Hale Harika Şınıkoğlu ortaklığıyla...