29 / 04 / 2024

sinop-kastamonu-çankırı planlama bölgesi çevre düzeni planı

sinop-kastamonu-çankırı planlama bölgesi çevre düzeni planı

Sinop-Kastamonu-Çankırı Planlama Bölgesi 1/100 000 ölçekli Çevre Düzeni Planı"nda Kastamonu il sınırları içerisinde kalan " sanayi alanı "na ilişkin plan değişikliği bugün askıya çıktı...

Sinop-Kastamonu-Çankırı Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

Sinop-Kastamonu-Çankırı Planlama Bölgesi 1/100 000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 14 Nisan 2014 tarihinde askıya çıkarıldı. Plan değişikliği bakanlık tarafından 20 Mart 2014 tarihinde onaylandı...

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Herkes merakla bekliyordu! Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni belli oldu!

Herkesin merakla beklediği Euro bölgesi yatırımcı güveni, beklentilerin keskin bir şekilde kötüleşmesi sebebiyle Mart ayında tahminlerden daha fazla gerileme eğilimi kaydetti. Anketin beklenti ölçüsü önceki aya göre -6,0'dan -13,0'a indi.

Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni arttı!

Euro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi, son zamanlarda yükselen sıcaklıklar ve düşen enerji fiyatlarının bu kış kıtada gaz krizini önleyeceği umuduyla Kasım'da Ağustos'tan beri ilk kez artışa geçti.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıya çıkarıldı!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap itirazları 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap İtirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Çankırı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Çankırı İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Avro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi zirvede!

Avro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi, koronavirüs salgınında AB'de aşılamanın başarıya ulaşacağı beklentisiyle 32 ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

sinop-kastamonu-çankırı planlama bölgesi çevre düzeni planı Haberi

sinop-kastamonu-çankırı planlama bölgesi çevre düzeni planı


Sinop-Kastamonu-Çankırı Planlama Bölgesi 1/100 000 ölçekli Çevre Düzeni Planı"nda Kastamonu il sınırları içerisinde kalan E-31 paftasında bulunan ve Çevre Düzeni Planında "sanayi alanı" kullanımında kalan yaklaşık 49 hektarlık alanın topoğrafik açıdan yapılaşmaya uygun olmadığı gerekçesi ile "sanayi alanı" kullanım kararının kaldırılması, bunun yerine Musa Köyü sınırları içerisinde bulunan ekli paftada yeri belirlenmiş alanın "sanayi alanı" olarak belirlenmesine yönelik plan değişikliği bakanlık tarafından 23 Haziran 2014 tarihinde onaylandı.


Onaylanan Plan Değişikliği paftası bugün askıya çıkarıldı. 30 gün süresince askıda kalacan olan planlar 1 Ağustos 2014 tarihinde askıdan inecek.  


İlgili plan değişikliği paftası için tıklayın


Gülcihan YELKENCİ /...