08 / 05 / 2024

Sinpaş bahçeşehir indirim

Sinpaş bahçeşehir indirim

Sinpaş GYO İncek Life projesi için Bahçeşehir Koleji ile işbirliğine imza attı. 2013-2014 öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, İncek Life'ta ev sahibi olanlara yüzde 10 indirim yapacak.

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Strada'da yüzde 25 indirim!

Akzirve Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de yükselen Strada projesinde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 faiz oranlı kampanya düzenlendi. 

Bahçeşehir Strada 2'de yüzde 25 indirim fırsatı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanan Akzirve Strada 2'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Hemen taşınabileceğin örnek bir yaşam Vaditepe Bahçeşehir'de!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri, Kanal İstanbul'un yanıbaşında, TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre mesafede yükseliyor..

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizleri sabitlendi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizi yüzde 0.99’da sabitlendi. Ayrıca sabitlenen fiyatlar üzerinden konut alımı yapanlara, ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Asmalı Bahçe Şehir liste fiyatları yüzde 15 indirimli! 

Bahçeli yaşam alanları sunan Asmalı Bahçe Şehir projesinde peşin ödemelerde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede fiyatlar minimum 614 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

Sinpaş bahçeşehir indirim Haberi

Sinpaş bahçeşehir indirim


Sinpaş GYO, Ankara'da hayata geçirdiği İncek Life projesi için Bahçeşehir Koleji ile işbirliğine imza attı. Proje içerisine açılacak ve 2013-2014 öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, İncek Life'ta ev sahibi olanlara yüzde 10 indirim yapacak. 5 farklı blok ve 2 farklı tipte villa seçeneği bulunan projede, 22 farklı metrekarede ev alternatifi mevcut. 1+1 dairelerin tükendiği projede 2+1 dairelerin fiyatları 439 bin 877 TL'den...