05 / 05 / 2024

Sinpaş destek

Sinpaş destek

Sinpaş’tan spora büyük destek geldi. AquaCity için çalışmaların sonuna gelen Sinpaş Yapı, şehrin Türkiye Basketbol Federasyon Kupası Erkekler 2. Ligi’nde başarıyla mücadele eden basketbol takımına sponsor oldu.

Sinpaş'ın 10 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Sinpaş GYO enflasyonla mücadeleye destek veriyor. Firma projelerinde yüzde 5 peşinatla 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Sinpaş GYO Bursa'da sağlık çalışmalarına destek veriyor!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, 'HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri', Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu.

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.

Sinpaş GYO Turkish Airlines FootGolf Açılış Turnuvas'na destek verdi!

Türkiye’de markalı konut projelerinin lideri Sinpaş GYO, dünya genelinde hızla yayılan ve Türkiye’de yeni trend olan “FootGolf”un bilinirliğine katkı sağlıyor.

Sinpaş’tan spora büyük destek!

Sinpaş’tan spora büyük destek geldi. AquaCity için çalışmaların sonuna gelen Sinpaş Yapı, şehrin Türkiye Basketbol Federasyon Kupası Erkekler 2. Ligi’nde başarıyla mücadele eden basketbol takımına sponsor oldu.

Sinpaş GYO Bursa Modern'den anlamlı destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, son olarak Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin uygulamalı eğitim binasında gerçekleştirdiği dış ve iç tefriş ile duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Sinpaş GYO Türkiye'nin çocuklarını giydirmeye devam ediyor!

Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD), 'Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor' kampanyasına destek veren Sinpaş GYO, 5 bin çocuğu daha giydirdi...

Sinpaş GYO Lions Alzheimer Hizmet Evi projesine destek veriyor!

Sinpaş GYO Bursa Modern, Nilüfer Lions Kulübü, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Kent Meydanı AVM “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine destek amaçlı bir araya geldiler...

Sinpaş GYO Bursa Modern, Lions Alzheimer Hizmet Evi için buluştu!

Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin 2012-2013 Hizmet Dönemi “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine destek olmak amacıyla Nilüfer Lions Kulübü, Sinpaş GYO Bursa Modern, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Kent Meydanı AVM bir araya geldi

Sinpaş GYO, İstanbul Shopping Fest 'in ev sahibi olacak!

İstanbul 'un güzelliklerinden ilhan alan ve bu güzellikleri geliştirdiği temalı projelere aktaran Sinpaş GYO, İstanbul 'un tarihi ve kültürel değerlerini dünyaya tanıtacak İstanbul Shopping Fest 'e ana sponsor olarak destek veriyor

Sinpaş GYO Genel Kurulu 31 Mayıs'ta toplanıyor

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Yönetim Kurulu olağan genel kurulu toplantısını 31 Mayıs 2010 Pazartesi günü gerçekleştirecek

Sinpaş GYO, Seven Et arazisine 350 konut yapacak

Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, Sinpaş GYO'nun Seven Et arazisine 350 konut yapacağını söyledi

Sinpaş destek Haberi

Sinpaş destek

Gayrimenkul sektörünün lideri  Sinpaş, Denizli’nin basketbol takımına sponsor olarak örnek bir projeye imza attı. Pamukkale Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü tarafından kurulan ve bu yıl Türkiye Basketbol Federasyon Kupası Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan “Denizli Basket” takımı, artık “Sinpaş Denizlispor” olarak mücadelesini sürdürecek.


Denizli’yi basketbolda daha ilerilere taşıyacak maddi desteği sağlayan sponsorluk anlaşması, Sinpaş Denizlispor Basketbol Takımı Başkan Vekili Ender Yörükoğlu , Sinpaş Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Tolga Bıyıklıoğlu , Sinpaş Basketbol Takımı Koordinasyon Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik’in katılımıyla imzalandı.


Denizli için birçok ilkler barındıran AquaCity projesiyle birlikte şehre ilk yatırımını gerçekleştiren Sinpaş Yapı,  Ege’nin bu ilk temalı ve en büyük yaşam projesinde, kent yaşamına yeni...