23 / 07 / 2024

Sinpaş Güle Güle Otur Türkiyem

Sinpaş Güle Güle Otur Türkiyem

Sinpaş 14 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bugüne kadar görülmemiş efsanevi bir kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere, ister 60 ay için yüzde 0,42, ister 120 ay için yüzde 0,70 vade farkı şansı sunuyor.

Aile Bakanlığı'ndan 1500 TL açıklaması! Son ödeme tarihi verildi güle güle bitti artık

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen ödeme hakkında üzücü bir gelişme yaşandı. Güle güle bitti artık...

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsa, haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,39 yükselişle 6.721,45 puandan başladı.

Borsa güne yükselişle başladı! 

Borsa yatırımcıları Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi'nin güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki günü yükselişle açan borsa Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi ne oldu? İşte detaylar...

Borsa güne yükselişle başladı! En çok ne kazandırdı?

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,08 yükselişle 6.370,27 puandan başladı.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Borsa İstanbul yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,26 yükselişle 5.200,23 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni güne yüzde 0,55 yükselişle başladı!

Yatırımların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,55 yükselişle 5.280,54 puandan başladı.

Borsa haftanın ikinci gününe düşüşle başladı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,23 düşüşle 5.257,05 puandan başladı.

Tüketici güven endeksi haziran ayında 6.5 düşüşle 85.1'e geriledi! 

Tüketici güven endeksi Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 6.5 düşüşle 85.1'e indi.

Borsa günü yükselişle açtı! 16 Haziran 2023

Yatırımcıların gündeminde olan Borsa İstanbul güne yükselişle başladı. Peki Borsa İstanbul'da hangi hisseler kazandırdı? İşte detaylar...

Sinpaş Güle Güle Otur Türkiyem Haberi

Sinpaş Güle Güle Otur Türkiyem

Türkiye'nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş, Türkiye ekonomisinin eski dinamizmine kavuşması için büyük bir fedakarlık yaptığı “Güle Güle Otur Türkiye’m” kampanyasını sunar. Sinpaş 14 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bugüne kadar görülmemiş efsanevi bir kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere, ister 60 ay için %0,42, ister 120 ay için %0,70 vade farkı şansı sunuyor. Sinpaş Yapı kampanyaya Sinpaş Palas, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Liva, Köyceğiz ve Ottomare projeleriyle katılırken; Sinpaş GYO da Queen Central Park, Ege Vadisi, Aydos Country, İncek Blue, İncek Green, EgeYakası ve Bursa Modern projeleriyle destek veriyor.


Sinpaş, “Güle Güle Otur Türkiye’m” kampanyasıyla farkını ortaya koyuyor


Sinpaş, daha önce 120 ay için uygulanmakta olan %1,15 seviyelerindeki vade farkı oranını, Türkiye gayrimenkul sektöründe görülmemiş...