03 / 05 / 2024

sinpaş holding mürüvvet öztürk

sinpaş holding mürüvvet öztürk

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Hep daha iyisini iste! Kişisel bakım ürünlerinde Grundig kalitesi ile tanışın! 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Koç Holding'in, farkındalığı yüksek, zamansız modernliği kabul etmiş ve rafine zevklere hitap eden markası Grundig'de kişisel bakım ürünleri cazip fiyatlarla online mağazada. İşte 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Sinpaş Holding, 2017'de 2050 konut üretecek!

2023 vizyonu doğrultusunda yatırımlara hız kesmeden devam etmek gerektiğini belirten Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, “Dışarıdan gelen baskının sınırlarımız dışında kalacağını, Meriç Nehri’ni geçemeyeceğini düşünerek ve inanarak çalışıyoruz” dedi

Nuh Çimento, Tan Kömür'deki hisselerini satıyor!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Tan Kömür Dış Ticaret Ltd. Şti.'ndeki %69,88 oranındaki ortaklık payının satılması/devredilmesiyle ilgili çalışmalara başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Glorest gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak!

Glorest Proje Geliştirme & İnşaat A.Ş., Türkiye’nin beş bölgesinde hizmet veren bölge ofisleri tarafından, Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği ve geliştirdiği gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak.

1947 yılında Kuruçeşme'de modern kömür tesisat yapılacakmış!

1947 yılında Denizyolları İdaresi'yle anlaşma yapan İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'de 2 kilometre uzunluğunda bir saha tutan kömür depolarının yerine 370 metre uzunluğunda modern bir tesisat yaptıracakmış.

Sinpaş Holding Cityscape Fuarı'da projelerini tanıttı!

Cityscape Fuarı'na katılan Sinpaş Holding, Bomonti Queen, Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıra özellikle Araplardan son dönemde ilgi çeken Bursa’daki Bursa Modern projelerini tanıttı.

1941 yılında kömür depoları bulundukları yerde kalacak!

1941 yılında Boğaziçi'nin imar planını Prost'a hazırlatan Belediye, Kuruçeşme'deki kömür depolarının bir müddet daha bulundukları yerde kalmasına karar vermiş. Prost, Boğaz'da fabrika inşasının doğru olmayacağı görüşündeymiş.

Seba Gacemer Sinpaş GYO müdürlüğü görevinden alındı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, dün "Devlet baba babalığını yapsın" başlığıyla verilen röportajında 'yanlış yorumlanabileceği' nedeniyle Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

1939 yılında kömür depoları Kuruçeşme'den kaldırılacak!

1939 yılında müstakbel İstanbul Limanı'nın Haydarpaşa'da inşasına karar verilmesinden sonra Kuruçeşme'deki kömür depolarının nakli gündeme gelmiş. Dönemin hükümeti, kömür depolarını da liman mıntıkasında bulunmasını istemiş.

Sinpaş GYO yatırımcıları SPK'ya başvurdu!

2007'de halka açılan ve hayal kırıklığı yaratan Sinpaş GYO, yatırımcıları isyan ettirdi. Hisseleri dibe vuran şirketin bilançosunda usulsüzlük olduğunu iddia eden yatırımcılar SPK'ya başvurdu.

1936 yılında kömür depoları Ortaköy'e taşınacak!

1936 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları Ortaköy'e doğru müsait bir alana taşınacakmış. Ortaköy'e taşınacak kömür depoları için 600 metrelik de bir rıhtım yapılacakmış. Yeni depolama alanı 1 milyon liraya mal olacakmış.

sinpaş holding mürüvvet öztürk Haberi

sinpaş holding mürüvvet öztürk

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, kurucu Avni Çelik'in anne yakınlığında saygı duyduğu Mürüvvet Öztürk vefat etti. Naaşı 5 Temmuz Pazar günü Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek. Sinpaş Holding A.Ş taziye ilanı...