05 / 05 / 2024

Sinpaş izmir konut projeleri

Sinpaş izmir konut projeleri

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa’daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

2023 TOKİ İzmir konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?

İzmir’de ikamet eden vatandaşlar, TOKİ’nin İzmir’de yapacağı konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, 2023 TOKİ İzmir konut başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler? TOKİ İzmir konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir konut başvuruları!

TOKİ ucuz konut başvuruları merak edilen konular arasında yer alıyor. TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte detaylar!

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

Sinpaş GYO 2 ayda 78 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO tarafından 1 Ocak 2021 – 5 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan konut satışlarından 78 milyon 6 bin 658 TL, devremülk satışlarından 99 milyon 199 bin 76-TL olmak üzere toplam (KDV Hariç) 177 milyon 205 bin 734-TL ciro elde edildi.

Sinpaş GYO 1 ayda 57.7 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 ve 8 Şubat 2021 tarihleri arasında konut satışlarından 57 milyon 796 bin 275 TL, devremülk satışlarından 52 milyon 124 bin 553 TL olmak üzere toplam 109 milyon 920 bin 828 TL ciro elde etti.

Gaziantep ve İzmir konut satışındaki payını yükseltti!

Faizlerin yüzde 1’in altına inmesi ipotekli konut satışlarını Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 525,1 oranında arttırdı. 10 büyük kentten aralarında İstanbul’un da olduğu 3 şehirde satışlar düşerken, 7 şehirde ise yükseldi.

Otoyolun açılması İzmir konut sektörünü yüzde 40 hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Otoyolun açılması ve faizlerdeki indirimle İzmir'de gayrimenkul piyasası yüzde 30-40 hareketlendi" dedi...

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

İzmir konut satışında Türkiye 3.’sü!

Ege'nin incisi İzmir konut satışında Türkiye 3.'sü oldu. Peki en çok konut satılan ilçeler hangisi?

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

İzmir konut fiyatlarında İstanbul ve Ankara'yı solladı!

İzmir, son 1 yılda konut fiyatlarında yaşanan artışla 3 büyük il arasından öne çıktı. İzmir’deki fiyat artışları Ankara ve İstanbul’un çok önünde. Karşıyaka’da bir yılda fiyat artışı yüzde 60’a ulaştı.

İzmir-İstanbul otoyolu İzmir konut piyasasını nasıl etkileyecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir-İstanbul otobanı ile ilgili açıklamalar yaptı. Kocaoğlu, "Bu şehrin geleceğinden biz sorumluyuz" dedi

Sinpaş izmir konut projeleri Haberi

Sinpaş izmir konut projeleri

‘11 ayın sultanı Ramazan’ tanımına uygun olması açısından yapılan yüzde 11 indirimin yanında projelerde pek çok avantajlı ödeme seçenekleri yer alacak. Aydos Country, İncek Blue, İncek Green ve Bursa Modern gibi pek çok projede uygulanacak kampanyada Atakent’te yer alan Ege Yakası projesinde ise Ramazan’a özel 11 bin lira tutarında fiyat indirimi yapılacak. Yanı sıra banka kredisiz, vade farksız ödeme planları da kampanya kapsamında...