03 / 05 / 2024

Sinpaş kampanya teknosa

Sinpaş kampanya teknosa

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya Teknosa'dan inanılmaz dev indirim! Bir geceden aniden fiyatını indirdi!

Teknosa, TeknoClub üyelerine özel kampanyayla Xiaomi Redmi Note 11 Pro'yu büyük bir indirimle sunuyor. Seçili Android telefonlarda geçerli olan kampanya kısa sürede son bulacak. Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ün fiyatı Teknosa’da resmen dibi gördü!

Teknosa, yaz boyu serinlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör, Teknosa’da 1.034 TL’den satışa sunuldu.

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa, evine veya işyerine beyaz eşya almak isteyenler için güzel bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye edileceği öğrenildi.

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Teknosa'dan Philips epilatöre sepette büyük indirim! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'nın online özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Philips epilatörün fiyatı sepette 99 TL'ye indi. İşte kampanya koşulları ve Teknosa 9 Mayıs fiyat listesi...

Teknosa'dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG çamaşır makinesi alana Philips buharlı ütü hediye! Teknosa'nın online özel yeni kampanyası ile LG marka çamaşır makinesi alanlar Philips buharlı ütüye tek kuruş ödemeden sahip olacak.  Peki, Teknosa'da kampanya ne kadar sürecek? İşte tüm detaylar...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra için müthiş bayram indirimi! Karşı konulamaz fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa'dan inanılmaz bir kampanya geldi! Teknosa, Samsung Galaxy S23 Ultra alımlarında Samsung Galaxy Watch5 indirimli şekilde satılacak. İşte bütün ayrıntılar...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya dahilinde, belirli Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri satın alındığında, müşteriler Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık setini sadece 999 TL'ye sepetlerine ekleyebilecekler.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra'da inanılmaz kampanya! Kamerası geceyi gündüze çeviren Galaxy S23 Ultra kaçmaz!

Tekno marketler arasında öne çıkmayı başaran Teknosa'dan müjde geldi. Teknosa Samsung Galaxy S23 Ultra alana Samsung Galaxy Watch5 40mm veya 44mm akıllı saatleri sadece 1.999TL'ye sunulacak.

Sinpaş kampanya teknosa Haberi

Sinpaş kampanya teknosa

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor. Ayrıca Sinpaş Holding projelerinden ev sahibi olanlar, arkadaşlarının da ev satın almasına vesile olmaları durumunda Teknosa’nın 5.000 TL’lik hediye çekini kazanıyor.


Sinpaş’tan hayallerindeki evi satın almak isteyen aileleri, 16-31 Ocak tarihleri arasında Sinpaş Yapı satış ofislerinde hoş bir sürpriz bekliyor.


Sinpaş Yapı’nın İstanbul’un yükselen bölgeleri Sancaktepe ve Sultanbeyli’deki Köyceğiz ve Liva Turkuaz projeleri ile Ankara Çankaya Oran’daki Altınoran projelerinden bu tarihler arasında ev alacak herkes, Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki kazanıyor.


Sinpaş, kampanyayı sadece ev alanlarla da sınırlı tutmuyor, arkadaşlarını getirerek onlarında Sinpaş’tan ev sahibi olmalarına vesile olanlara hediye kazanma fırsatı...