26 / 07 / 2024

Sinpaş kampanyası

Sinpaş kampanyası

Türkiye'nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş, 14 projesi ile 16 Ekim’e kadar kampanyaya devam ediyor. 1

Sinpaş'tan hediye çeki kampanyası!

Sinpaş Yapı, 16-31 Ocak tarihleri arasında Ankara'daki Altınoran, İstanbul'daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki veriyor..

Sinpaş Yapı 40. yıl kampanyasında 80 aya kadar vade!

Sadece geçerli projelerde geçerli olan Sinpaş Yapı 40. yılına özel 80 aya kadar vade imkanı, peşinatsız ödemelerde ise 40 aya kadar vade olanağı sunuyor. Yüzde 50'lik peşinat ödemelerinde 80 ay vade yapılabiliyor.

Sinpaş'ın 40. yıl kampanyası devam ediyor!

Sinpaş Holding, bu yıl 40'ıncı yılını kutluyor. Bu yıla özel tüketiciye 40+40 kampanyası düzenlediklerini belirten Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, darbe ve ekonomik krizlerden güçlenerek çıktıklarını söyledi

Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki 40.yılına özel olarak 10 yeni projeye hazırlanıyor. Firma, 40. yıla özel Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 80 aya varan vadelendirmeler mevcut...

Sinpaş'ın 40. yıl fırsatını kaçırmayın!

Sinpaş, " Sinpaş'ın 40. yıl fırsatını kaçırmayın " sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında banka kredisiz, vade farksız ve ara ödemesiz daire sahibi olunabiliyor.

Sinpaş günde 61 liraya ev sahibi yapıyor!

Günde 33 TL'ye, üstelik dekorasyonlu ev sahibi olma fırsatı sunan Liva Turkuaz'da yoğun talep gören 1+1 daireler tükendi. 2+1 evlerin satışı günde 61 TL'ye, 3+1 evlerin satışı ise günde 76 TL'ye devam ediyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Teslimleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan projede 3.8 milyon TL indirim yapılıyor.

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş’tan tam üç ayrı projede bu ayın sonuna kadar geçerli hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunan, indirim kampanyası başladı. 

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Sinpaş Kızılbük Marmaris'te Anneler Günü'ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından Marmaris'in İçmeler mevkii Kızılbük Koyu'nda hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı...

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Sinpaş 2018 fiyatlarıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.  Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut alıcılarına en uygun koşulları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Sinpaş faiz kampanyası detayları!

Sinpaş faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya dahilinde projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası!

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Sancaktepe Metrolife Sinpaş fiyat listesi 2018!

2020 yılında teslim edilecek olan Sinpaş Metrolife projesinde Süper Plan kampanyası dahilinde taksit ödemeleri 2 bin 300 TL'den başlıyor..

Sinpaş kampanyası Haberi

Sinpaş kampanyası

Türkiye'nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş, 14 projesi ile 16 Ekim’e kadar kampanyaya devam ediyor. 1 Ağustos – 16 Ekim tarihleri arasında geçerli olan tarihi kampanyada Sinpaş Yapı; Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Liva, Köyceğiz, Sinpaş Palas, ve Ottomare projeleriyle yer alırken; Sinpaş GYO da Queen Central Park, Ege Vadisi, Aydos Country, İncek Blue, İncek Green, EgeYakası ve Bursa Modern projeleriyle yer alıyor. Sinpaş’ın kampanyaya dahil edilen projelerinde peşinatsız, 2.980 TL’den başlayan taksit ve 10 yıl vade ile uygun ödeme planı sunuluyor.


Kampanyadan yararlanmak için son gün 16 EkimPazar

Türkiye’nin önde gelen nitelikli konut üreticilerinden Sinpaş, GYODER tarafından başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyası kapsamında 14 projesi ile konut satışlarına devam ediyor. Yoğun istek üzerine uzatılan kampanyadan...